Luuk Louter start als consultant bij Beaufort Corporate Consulting

07 januari 2021 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Beaufort Corporate Consulting heeft de 26-jarige Luuk Louter per 1 januari aan het team toegevoegd.

Louter start als consultant bij het adviesbureau, dat zich specialiseert in strategisch- en organisatieadvies, debt advisory en management. Hij gaat zich vooral richten op de financiële dienstverlening voor de vastgoedmarkt. 

De vastgoedpraktijk van Beaufort werkt aan uiteenlopende projecten, waaronder de ontwikkeling van kantoren, de financiering van commercieel vastgoed, de herfinanciering van de vastgoed- en leningportefeuille en het realiseren van de rendementsdoelstelling van assets in de retail, logistiek, hotels of zorg. Het bureau treedt ook op als intermediair naar banken en institutionele kapitaalverstrekkers. 

Luuk Louter, Consultant, Beaufort

“Met de komst van Luuk versterken we ons team op het gebied van informatiemanagement, data-analyse en de connectie met de financiering van commercieel vastgoed. Hierdoor kunnen we onze klanten in de vastgoedwereld nog beter bedienen”, aldus Arthur van Midden, partner bij Beaufort.

Louter deed hiervoor ervaring op bij vastgoedadviseur Jones Lang LaSalle, waar hij een geautomatiseerd taxatiemodel voor de woningmarkt heeft ontwikkeld. Hij is in het bezit van een bachelor Human Geography, Planning and International Development van de Universiteit van Amsterdam en een master Geographical Information Management and Applications (Geoscience) aan de Universiteit Utrecht.

Met de komst van Louter telt het team van Beaufort zeventien professionals. Het Utrechtse bureau wordt geleid door acht partners.