Schelte van Meerveld sluit zich aan bij Significant Synergy

30 maart 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Na de afgelopen vijf jaar actief te zijn geweest als Manager Inkoop voor Veiligheidsregio Utrecht, heeft Schelte van Meerveld nu de overstap gemaakt naar de advieswereld door zich aan te sluiten bij Significant Synergy.

In zijn laatste rol als Manager Inkoop bij Veiligheidsregio Utrecht was Van Meerveld de afgelopen jaren verantwoordelijk voor de gezamenlijke inkoop van producten en diensten op het gebied van brandweerzorg, geneeskundige hulpverlening en gemeentelijke crisisbeheersing voor de 26 Utrechtse gemeenten die aangesloten zijn bij het samenwerkingsverband. Daarvoor was hij binnen de organisatie actief in verschillende rollen, onder meer zo’n vijf jaar als Manager Facilitair & Inkoop. 

Eerder in zijn loopbaan werkte Van Meerveld als Teamleider Bedrijfsvoering bij Brandweer Utrecht en was hij enkele jaren actief bij het Kadaster, waar hij leidende rollen heeft vervuld in zowel de HR- als Facility Services-afdeling. 

Schelte van Meerveld sluit zich aan bij Significant Synergy

Bij Significant Synergy is Van Meerveld benoemd tot senior consultant. Hij neemt uitgebreide inkoopervaring mee naar zijn nieuwe rol, die hij in het bijzonder heeft opgedaan binnen de bedrijfsvoering van (semi-)overheidsinstellingen. Zijn expertise zal hij vooral gaan inzetten om opdrachtgevers van Significant Synergy te adviseren op thema’s als inkoop, aanbesteden, samenwerkingsrelaties en het stroomlijnen van bedrijfsvoering.

“Het aantoonbaar matchen van organisatiedoelen en ondersteunende producten/diensten is wat mij drijft. Want het kan altijd beter en leuker, ongeacht of het om meer maatschappelijke of financiële waarde gaat”, laat Van Meerveld weten in toelichting op zijn nieuwe rol. 

Op naar mooie avonturen

Inmiddels is Van Meerveld digitaal welkom geheten door zijn nieuwe collega’s. “Wat een heerlijke ontvangst en wat een gedreven collega’s! Het was een topbeleving”, laat hij weten op LinkedIn. “Op naar mooie avonturen en dito beleving voor en met onze klanten.”

Significant Synergy is een van de vier labels van Significant Groep. Significant Synergy richt zich op het stroomlijnen van de bedrijfsvoering, inkoop en aanbesteden, Significant Public op advies- en onderzoek binnen de zorg, het sociaal domein en justitie en veiligheid, Significant APE op beleidsvraagstukken in de publieke sector en Significant Insights op data- en digitaliseringsvraagstukken.