Obbe Verheul start als managing consultant bij Berenschot

22 maart 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Na negen jaar BearingPoint heeft Obbe Verheul de overstap gemaakt naar Berenschot, waar hij is benoemd tot Managing Consultant.

“Berenschot heeft enorm veel expertise en een lange historie op het gebied van organisatieadvies en organisatie-inrichting”, vertelt Verheul in toelichting op zijn overstap. “Ook merk ik dat klanten graag Berenschot inschakelen voor advies en begeleiding. Met mijn kennis en ervaring en de talrijke experts binnen Berenschot ben ik ervan overtuigd dat we veel toegevoegde waarde kunnen leveren aan onze klanten.”

Verheul begon zijn loopbaan in 2007 bij Atos Consulting. Als (senior) business consultant deed hij ervaring op in diverse business- en servicegebieden. Bij Atos adviseerde hij diverse organisaties in de energiesector, telecom, gezondheidszorg en financiële dienstverlening.

Obbe Verheul, Managing Consultant, Berenschot

Na vierenhalf jaar verruilde hij Atos voor het Britse kantoor van BearingPoint, om na tweeënhalf jaar de overstap naar het Amsterdamse kantoor te maken, waar hij tot het begin van dit jaar de rol van Manager heeft vervuld.

Bij Berenschot is Verheul aangesteld als Managing Consultant binnen het team ‘Inrichten van Organisaties’. In zijn nieuwe rol richt hij zich op acquisitie en het leveren van projecten rondom organisatie-inrichting voor commerciële en (semi)publieke organisaties, met name in de hoek van energie, leefomgeving en openbaar bestuur.

Daarbij neemt Verheul ruime ervaring in vraagstukken op het gebied van strategie, organisatie-inrichting en transformatie binnen commerciële en semipublieke organisaties mee naar zijn nieuwe werkgever, ervaring die hij in het bijzonder gedurende zijn leidende rol bij BearingPoint heeft opgedaan.

Berenschot telt circa 350 professionals en geldt als een van de oudste adviesbureaus van ons land. “Ik voel me vereerd dat Berenschot mij heeft gevraagd om het team te komen versterken”, besluit Verheul.