MLC start het jaar met vier nieuwe trainees

26 februari 2021 Consultancy.nl 4 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Adviesbureau MLC is het jaar vliegend gestart met de start van vier nieuwe trainees.

Ondanks de coronacrisis heeft het adviesbureau een duidelijke groeiambitie voor dit jaar uitgesproken. Met het aantrekken van Tom van Buuren, Sebastiaan Kort, Akansel Özgören en Aron van Stiphout zet MLC de eerste stap. De trainees worden in dit programma begeleid door Freek Hermkens en Rik Ellenbroek, respectievelijk Principal Consultant en Senior Consultant bij MLC.

Tom van Buuren

Tom begint na het succesvol afronden van zijn master Bedrijfskunde, met een specialisatie in Strategie, vol enthousiasme aan zijn volgende stap. Tijdens zijn studie heeft hij stage gelopen met een focus op datagedreven procesverbeteringen. “Ik ben dan ook verheugd mij hierin verder te mogen ontwikkelen binnen MLC”, aldus Tom.

MLC start het jaar met vier nieuwe trainees

Inmiddels is hij gestart met zijn eerste opdracht bij een internationale zuivelleverancier. Hij brengt daar nieuwe bedrijfsprocessen in kaart en zorgt er vervolgens voor dat door middel van de inzet van gamification de veranderingen ook daadwerkelijk landen. “Een uitdagende maar zeer veelzijdige opdracht waar ik een mooi resultaat voor de klant kan neerzetten en mijzelf goed kan ontwikkelen.’’

Sebastiaan Kort

Sebastiaan heeft tijdens zijn opleidingen Human Resource Management (HRM) en Management Accounting & Control (MAC) een brede fundering gelegd voor consultancy. Binnen HRM ontdekte hij de kracht van HR metrics & analytics en leerde de waarde van kwantitatieve analyses beter kennen. Na een verdiepende master in de meer financieel georiënteerde studie MAC, wilde hij zich graag verder ontwikkelen op het gebied van data-analyse en de ondersteuning hiervan bij procesoptimalisatie.

Bij MLC krijgt hij de kans om zich hier volop in te ontwikkelen bij diverse opdrachtgevers. Vanuit HR-perspectief ziet Sebastiaan bovendien een ontzettend leuke uitdaging in het snel leren kennen van nieuwe organisaties, hun medewerkers en de bedrijfscultuur. Momenteel focust Sebastiaan zich op het reviewen en verbeteren van de processen bij een groot vervoersbedrijf.

Akansel Özgören

Na het succesvol afronden van de opleidingen Commerciële Economie en Bedrijfskunde gaat Akansel zijn opgedane kennis nu in de praktijk toepassen bij MLC. Tijdens zijn master Bedrijfskunde specialiseerde hij zich in Digital Business en Strategic Marketing. Hierdoor kwam hij in aanraking met data analyse en BPM. Mede doordat beide aspecten sterk terugkeren bij MLC, koos Akansel ervoor zijn carrière te starten bij het adviesbureau uit Leusden.

“Het verbeteren van processen met behulp van data om zo de klantbeleving naar een optimaal niveau te tillen is mijn doel”, aldus Akansel. De kennis uit de trainingen past Akansel toe tijdens zijn eerste opdracht, waarbij hij de processen van een internationale retailorganisatie in kaart en brengt en het verbeterpotentieel inventariseert.

Aron van Stiphout

Met de master Technische Bedrijfskunde op zak, kan Aron niet wachten om in de wereld van digitale procestransformatie te duiken. Tijdens zijn opleiding stonden data science en procesoptimalisatie hoog in het vaandel. Gecombineerd met zijn werkervaring in low-code software consultancy is Aron daarom helemaal op zijn plek bij MLC.

Door de trainingen en het uitvoeren van opdrachten in verschillende sectoren en situaties, wil Aron zich snel verder ontwikkelen om zo steeds meer toegevoegde waarde voor klanten en opdrachtgevers te kunnen leveren. In zijn huidige opdracht richt hij zich op het in kaart brengen en verbeteren van processen van een internationale zuivelleverancier.

Het programma

Naast trainingen op het gebied van business process management (BPM), lean en agile, volgen de trainees een aangepast programma waarin ze worden ondergedompeld in de wereld van process analytics, data science en -process mining. Hiermee wil MLC in de toekomst nog meer klanten en organisaties van dienst zijn op het gebied van digitale procestransformatie: de optimale inzet van technologie en data om processen te optimaliseren en een excellente klantbeleving te realiseren.

Naast het volgen van diverse trainingen en werken aan een praktijkcasus zijn de trainees inmiddels gestart met hun eerste opdracht, waar ze hun opgedane kennis uit de trainingen toepassen in de praktijk.