Karen van der Kolk en Michal Murtin nieuwe partners bij BOLD

28 januari 2021 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profielen
Meer nieuws over

Het Nederlandse managementadviesbureau BOLD heeft twee partners aan het leiderschap toegevoegd: Karen van der Kolk en Michal Murtin.

Karen van der Kolk is een doorgewinterde adviseur en lijnmanager met meer twintig jaar aan ervaring. Voordat ze zich aansloot bij BOLD werkte ze als zelfstandig adviseur en als Director of Innovation & Growth bij Technical Valley, een zakelijke dienstverlener voor de energiesector. Daarvoor bekleedde ze verschillende senior managementfuncties bij USG People, onder meer de rol van General Manager van de HR-tak.

Eerder in haar carrière werkte Van der Kolk vijf jaar bij boutique management consultancybureau Nolan, Norton & Company, volgend op het afronden van haar traineeship bij talentontwikkelaar ORMIT.

Karen van der Kolk and Michal Murtin join BOLD

Michal Murtin is een senior finance professional gespecialiseerd in herstructurerings- en turnaroundprojecten. Eerder werkte hij meer dan dertien jaar voor EY en KPMG, in zijn laatste rol als Director in de Deal Advisory-praktijk van KPMG. Deze praktijk richt zich op financieel management, herstructurering, werkkapitaalbeheer en turnarounds.

De afgelopen jaren heeft Murtin een aantal financiële interimfuncties vervuld op het gebied van group treasury en business control, onder meer bij het industriële bedrijf Bosal en de maritieme technologiespecialist Royal IHC.

Bij BOLD zet Van der Kolk zich als partner in voor de Transformations-praktijk, terwijl Murtin deel uitmaakt van de Turnaround-praktijk.

BOLD werd opgericht in 2013 en telt circa 30 partners en consultants, die opereren vanuit het kantoor in Baarn.