Annemijn Cassée en Philip Breitenstein starten bij Wepublic

21 januari 2021 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Vers uit de schoolbanken starten Annemijn Cassée (25) en Philip Breitenstein (27) hun loopbaan bij Wepublic. 

Wepublic is een adviesbureau gespecialiseerd in public affairs, reputatiemanagement en het monitoren van politieke en maatschappelijke ontwikkelingen.

Annemijn Cassée begint aan haar nieuwe rol als junior advisor public affairs met een master Management, Policy-Analysis and Entrepreneurship in Health & Life Sciences op zak, afgerond aan de Vrij Universiteit te Amsterdam. Ze deed eerder ervaring op in public affairs tijdens haar stage bij MVO Nederland.

Annemijn Cassée en Philip Breitenstein starten bij WepublicPhilip Breitenstein heeft de studie Geschiedenis aan de Universiteit Utrecht met een specialisatie in globalisering afgerond. De master Modern Middle Eastern Studies heeft hij afgerond aan de Universiteit Leiden. Tijdens het schrijven van zijn scriptie werkte hij als data-analist bij Oma’s Soep, een social impact-onderneming die overgebleven groenten in supermarkten verwerkt tot soepmaaltijden. 

Gijs Petter, Head of Operations bij Wepublic over de versterking: “Beiden zijn slimme en maatschappelijk geëngageerde professionals. Hun komst sluit aan bij de toenemende behoefte aan stakeholder monitoring en digitale tools die we voor onze klanten inzetten. Juist in deze tijden willen klanten weten wat er speelt en wat dat voor hen betekent.”

Bij Wepublic (het voormalige GKSV) werken nu bijna 40 partners en consultants, verspreid over vestigingen in Amsterdam en Den Haag.