Student Consultant breidt team uit in Maastricht en Tilburg

15 januari 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Studentenadviesbureau Student Consultant heeft begin dit jaar drie nieuwe jonge adviseurs verwelkomd binnen het team.

Jan Brunninkhuis is momenteel bezig met zijn bachelor International Business Administration aan Tilburg University. Het consultingvak trekt hem in het bijzonder, aangezien hij een grote passie heeft voor “het oplossen van bedrijfskundige vraagstukken”. Brunninkhuis kijkt ernaar uit om Student Consultant te helpen bij de verdere groei, en ondertussen zijn eigen hard en soft skills te ontwikkelen.

Jan Brunningkhuis, Lars van Werde, Sjoerd Deneer - Student Consultant

Lars van Werde volgt de bacheloropleiding International Business aan Maastricht University, waar hij alles leert over het efficiënt en effectief opereren van bedrijven. “Student Consultant biedt mij de kans om me verder te ontwikkelen in een omgeving van ambitieuze en leergierige studenten, daarnaast krijg ik de kans om mijn theoretische kennis toe te passen in de praktijk.”

Ook Sjoerd Deneer studeert International Business aan Maastricht University. “Deze opleiding biedt me brede kennis op het gebied van strategie, financiën, marketing en management. Als consultant zal ik deze kennis toepassen in de praktijk tijdens uitdagende projecten, terwijl ik mijn professionele vaardigheden verder ontwikkel.”

Student Consultant werd begin 2020 opgericht door Reno Kochanowski en Jorick Schilken. Het bureau is actief in de studentensteden Eindhoven en Maastricht, en heeft als doel om binnen afzienbare tijd “hét studentenadviesbureau te worden voor studenten uit Limburg en Noord-Brabant”, aldus de oprichters.

Over de new hires zeggen zij: “Met het aantrekken van deze drie nieuwe consultants onderstrepen wij onze groeiambities. Elk van onze nieuwe consultants voegt namelijk waarde toe aan zowel onze interne activiteiten als de projecten die wij voor onze klanten uitvoeren.”

Vorig jaar verbonden meer dan tien nog studerende adviseurs zich aan Student Consultant.