TIC Advisory versterkt team met drie nieuwe consultants

15 oktober 2020 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

TIC Advisory heeft deze maand drie nieuwe Consultants aan het team toegevoegd. De drie kersverse adviseurs vertellen waarom ze voor de financieel due diligence-specialist hebben gekozen.

Twan Goossen

Twan Goossen behaalde zijn bachelor bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen, waarin hij zich richtte op het traject Accountancy & Controlling. Daarna koos hij voor een master in Finance. Tijdens zijn studie was hij veel bezig met het begeleiden van medestudenten, onder meer als student-assistent en coördinator. Hij heeft ook zijn hele studententijd gekorfbald bij studentenkorfbalvereniging G.S.K.V. Parabool. 

Hoewel Twan van zijn tijd in Groningen heeft genoten, kiest hij er toch voor zijn werk meer in het midden van het land op te zoeken, bij TIC Advisory. “Tijdens mijn studie werd mij al snel duidelijk dat accountancy niet voor mij was weggelegd, en dat mijn interesse zich met name richtte op het gebied van mergers & acquisitions. Dat betekende voor mij ook dat ik na mijn studie Groningen weer wilde verlaten, om op een centraler punt mijn carrière te beginnen.” 

TIC Advisory was daarvoor de perfecte plek, licht hij toe: “Met kantoren in Gouda, Leusden en ook Deventer is de bereikbaarheid erg groot, en biedt het veel mogelijkheden.” 

Twan Goossen, Piet van Hees, Casper van Brink

“De positiviteit en de teamspirit die TIC Advisory al vanaf het eerste gesprek uitstraalde heeft mij erg getrokken”, vervolgt hij. “Daarnaast geeft de senioriteit die aanwezig is veel gelegenheid om mijzelf te ontwikkelen in de financial due diligence-werkzaamheden van M&A-activiteiten. Ik heb daarom enorm zin om hier aan de slag te gaan en ondernemers en bedrijven te begeleiden in de het due diligence-traject.” 

Piet van Hees

Piet van Hees heeft drie jaar ervaring opgedaan in de auditpraktijk. Daarvóór heeft Piet een hbo-opleiding International Business and Management Studies te Saxion en een master Business Administration Financial Management aan de Universiteit Twente gevolgd en afgerond. Tijdens zijn studie heeft Piet in Dubai en Duitsland stage gelopen. Samen met Ralph Hoogerhuis versterkt Piet de Due Diligence-praktijk van TIC Advisory in Oost-Nederland.

“Ik heb in de auditpraktijk erg veel geleerd en heb in veel keukens een kijkje mogen nemen”, vertelt hij. “Deze kennis en ervaring wil ik graag inzetten in de Due Diligence-praktijk van TIC Advisory. Door de kleinschaligheid en persoonlijke betrokkenheid van de meer ervaren specialisten hoop ik veel te leren. Deze betrokkenheid en no-nonsense aanpak is voor mij dan ook doorslaggevend geweest in de keuze voor TIC Advisory als werkgever.”

Casper van Brink

Casper van Brink behaalde zijn bachelor in Business Administration met een focus op Finance en Accountancy aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Zijn minor, toegespitst op International Management, heeft hij volbracht aan de Business School van de Chulalongkorn University in Bangkok, Thailand. Vervolgens heeft Casper zich gespecialiseerd in de kwantitatieve toepassing van Finance and Investments middels de masteropleiding Finance aan de Vrije Universiteit. Hier heeft Casper veel onderzoek verricht naar de prijseffecten van duurzaamheidsstreven binnen beursgenoteerde ondernemingen. 

Tijdens zijn studie heeft Casper onder meer gewerkt als examentrainer bij Lyceo en binnen de vastgoedindustrie als Investment Analyst bij Spring Real Estate. “Ik heb ontzettend veel zin om aan de slag te gaan als Consultant M&A en Financial Due Diligence bij TIC Advisory. De data-analytische insteek van TIC Advisory met betrekking tot het ondersteunen van bedrijfsfusies- en overnames interesseert mij enorm: hier kan ik mijn financiële expertise combineren met vurige passies voor econometrie, programmeren en bedrijvigheid an sich.” 

“Een boetiek als TIC Advisory is mijn inziens de ideale start van mijn carrière in de dynamische industrie van fusies en overnames”, voegt hij toe. “Hier zijn de lijntjes kort, leer je door te doen en werk je nauw samen met alle belanghebbenden van een deal.”