Stefan van der Post stapt over naar BlinkLane Consulting

09 september 2020 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

BlinkLane Consulting heeft een ervaren professional aan boord gehaald: Stefan van der Post. Hij versterkt het team als Transformation Lead.

In zijn nieuwe rol bij BlinkLane Consulting zal Van der Post organisaties gaan helpen bij het succesvol benutten van de kansen die het digitale tijdperk biedt. Op LinkedIn schrijft hij: “Door gebruik te maken van Lean en (Scaled) Agile en mijn ervaring in verschillende Agile-transformatieprogramma's in verschillende sectoren, zet ik me volledig in om programma's voor organisatietransformatie te stimuleren, vertrouwde relaties met mijn klanten te ontwikkelen en te onderhouden, mijn collega's te begeleiden bij hun persoonlijke ontwikkeling en om BlinkLane te helpen groeien als bedrijf.”

Van der Post beschikt over jarenlange ervaring als business consultant en heeft veel ervaring met agile en digitale transformaties. In zijn vroege loopbaan werkte hij ongeveer tweeënhalf jaar voor Mitopics, een ICT-adviesbureau uit Gouda. Als business consultant hield hij zich bezig met uiteenlopende projecten, zoals onder andere de selectie en implementatie van IT-applicaties. Verder was hij betrokken bij meerdere onderzoeksprojecten en verzorgde hij gastcolleges.

Stefan van der Post, Transformation Lead, BlinkLane Consulting

De afgelopen ruim vijf jaar was Van der Post actief voor Atos Consulting, de adviespraktijk van de gelijknamige ICT-dienstverlener. Hij startte daar in 2015 als Senior Business Consultant en groeide door naar de rol van Executive Business Consultant.

Van der Post koos recent echter voor een nieuwe uitdaging: “Na een geweldige en succesvolle reis bij Atos Consulting, is het tijd voor verandering. Om mijn passie en ambitie voor organisatie- en agile transformaties verder na te jagen, heb ik mij aangesloten bij BlinkLane Consulting als Transformation Lead.” Op Linkedin toont hij zich dankbaar voor de “kansen die ik heb gekregen, de geleerde lessen, het vertrouwen en de samenwerking in al mijn projecten. Het was echt een geweldige reis! Het is nu tijd voor een nieuw hoofdstuk en ik verheug me op alles wat komen gaat.”

BlinkLane Consulting werd opgericht in 2007 en ondersteunt klanten in de private en publieke sector op diverse gespecialiseerde gebieden, waaronder bedrijfstransformaties, innovatie, de implementatie van agile manieren van werken en digitale transformaties. Sinds de oprichting heeft het bureau het team weten uit te breiden naar de huidige 70+ consultants en staf, die werkzaam zijn vanuit kantoren in Amsterdam (hoofdkantoor), Parijs en Bangalore.