John Dekker sluit zich aan bij Beaufort Corporate Consulting

05 mei 2020 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

John Dekker is begin deze maand in dienst getreden bij Beaufort Corporate Consulting.

De 42-jarige Dekker gaat zich toeleggen op performance improvement en herstructureringsadvies aan middelgrote en kleine ondernemingen die zich in bijzondere bedrijfssituaties bevinden. Denk aan bedrijven die kostenreducties moeten doorvoeren als gevolg van de economische teruggang of aan bedrijven die in een fusie- of overnametraject zitten. 

Voor zijn komst naar Beaufort was hij bijna twintig jaar als consultant actief bij Ressenaar Van Raad, waar hij zich bezighield met financieel advies, corporate finance, herstructurering en de inrichting van management informatie systemen. Als adviseur zette hij zich hier vaak projectmatige in bij bedrijven in de bouw en scheepsbouw, maar ook bij bedrijven in de retail en ICT-dienstverlening. 

John Dekker, Consultant bij Beaufort

Naast zijn advieswerkzaamheden is Dekker ook werkzaam geweest als interim (group) controller, financial accounting manager, financial reporting manager, internal auditor en hoofd boekhouding. 

“Met de komst van John halen we een zeer ervaren finance professional binnen met een jarenlang trackrecord op het gebied van financiële due diligence en verbetering van de financiële bedrijfsvoering. Hierdoor kunnen we onze klanten nog beter bedienen”, zegt Jan Janssen, één van de founding partners van Beaufort.

Begin dit jaar werd het team van Beaufort Corporate Consulting reeds versterkt met de komst van Bas van Bergeijk en Jan-Willem van Tongeren.