Bas van Bergeijk in dienst bij Beaufort Corporate Consulting

10 januari 2020 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Bas van Bergeijk heeft zich als Consultant aangesloten bij het team van Beaufort Corporate Consulting.

De kersverse adviseur werkte de afgelopen zes jaar als zelfstandig consultant op het gebied van financiële vraagstukken. De meest recente projecten die hij afrondde waren voor het Financial Restructuring & Recovery-team van Rabobank, waar hij accountmanager was voor grootbedrijven die zich in zwaar weer bevinden. Ook was hij actief binnen de Real Estate Finance-tak van dezelfde bank, waar hij relaties onderhield met commerciële vastgoedklanten.

Eerder vervulde Van Bergeijk opdrachten bij de FGH Bank en Rabobank, bij diverse filialen waaronder Gelderse Vallei, Horst Venray, Kromme Rijnstreek, IJmond en Woudenberg-Lunteren.

Bas van Bergeijk in dienst bij Beaufort Corporate Consulting

Van Bergeijk begon in 2007 zijn carrière bij de Rabobank. Daar is hij actief geweest in het zakelijke financieringsdomein. Vanaf 2015 is Van Bergeijk zich verder gaan specialiseren in het financieren van commercieel vastgoed. In deze periode heeft hij ook zijn Master of Science in Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam afgerond.

Bij Beaufort Corporate Consulting, zal Van Bergeijk zijn financiële expertise gaan inzetten om ondersteuning te bieden aan het portfolio van klanten van Beaufort, met een focus op de vastgoedmarkt. Het adviesbureau is betrokken bij verschillende projecten in de branche en is actief als adviseur en intermediair naar banken en institutionele kapitaalverstrekkers. Beaufort biedt ook dienstverlening op het gebied van debt advisory en management. 

Eind vorig jaar werd het team van Beaufort Corporate Consulting versterkt met de komst van Jan van Haarlem en Rienc ter Veen.