YNNO steekt kantoor in Creative Valley in nieuw jasje

07 februari 2020 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Adviesbureau YNNO heeft zijn kantoor in Creative Valley in een nieuw jasje gestoken. 

YNNO is een consultancybureau dat organisaties ondersteunt met onder meer het optimaliseren van de huisvesting en de werkplek, en zorgt ervoor dat werknemers kunnen floreren binnen een omgeving die creativiteit en productiviteit bevordert en die tegelijkertijd duurzaam is.

Eigen werkplek op de schop

Onder het mom van ‘practice what you preach’, besloot het bureau zijn eigen kantoor onder handen te nemen. “Dit is een van onze kernexpertises bij onze opdrachtgevers, en na een paar jaar in het vorige kantoor-design was het nu tijd om deze uitdaging zelf aan te gaan. En het resultaat mag er zijn!”, zegt Frederik van Steenbergen, partner bij YNNO. 

In samenwerking met Burobas, een interieurarchitectenbureau uit Eindhoven, is een nieuw concept ontwikkeld. Centraal onderdeel van het plan is een modulair werkpleksysteem. “Een werkplek waarbij je zowel geconcentreerd kan werken in je eentje. maar waar je ook kunt samenwerken. Fysiek of digitaal. De akoestische materialen zorgen ervoor dat de plek geschikt is voor beide”, legt Van Steenbergen uit.

Werkpijlers in het nieuwe concept zijn een gezonde werkomgeving en agile werken. Van Steenbergen licht toe: “Sta/zit-aanlandplekken zijn in hoogte verstelbaar, akoestische materialen spelen een grote rol, we kunnen in iedere ruimte volledig virtueel vergaderen en we zijn verder gegaan met de impact van kleuren op de werkomgeving, het multisensory design.”

Duurzaam

Geheel in lijn met deze tijd, is het nieuwe kantoor ook zeer duurzaam te noemen. Zo worden meubilair en materialen hergebruikt en is er meer groen in de ruimtes. En de Working Hub, zoals het bedrijf zijn modulaire werkpleksysteem noemt, is volledig remontabel en daardoor makkelijk en snel te wijzigen en te hergebruiken. 

Een indruk van het nieuwe kantoor van YNNO: 

Een indruk van het nieuwe kantoor van YNNO