Frank Schrijver en Sjors van der Zee partner bij Roland Berger

22 januari 2020 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Roland Berger heeft twee promoties in het Amsterdamse kantoor bekendgemaakt. Frank Schrijver en Sjors van der Zee zijn benoemd tot Partner.

Met de benoeming van Schrijver en Van der Zee binnen het snelgroeiende Nederlandse kantoor van Roland Berger
 komt het totaal aantal partners in ons land nu uit op dertien. Het strategisch advieskantoor, dat in ons land zo’n 120 consultants en stafleden telt en goed is voor een omzet van zo’n €40 miljoen, wordt geleid door Tijo Collot d'Escury, die ook zitting neemt in Roland Bergers wereldwijde Board of Directors.

Frank Schrijver sloot zich in 2008 aan bij Roland Berger en richt zich – na werkzaam te zijn geweest voor ABN Amro – vooral op het financial services-domein. Bij de Nederlandse bank was hij actief als projectmanager en hield hij zich bezig met interne veranderinitiatieven. Ook ondersteunde hij de directie bij consultancy-gerelateerde dienstverlening en strategische vraagstukken. 

Met zijn gerichte focus op de bankensector binnen het bredere financial services-werkveld, heeft Schrijver onder meer geholpen bij de realisatie van uiteenlopende transformatieprogramma’s, waaronder de ontwikkeling van nieuwe operationele modellen, prestatieverbetering en end-to-end digitalisering van processen. Bovendien kan de ervaren adviseur bogen op uitgebreide expertise in post-fusie integratie en verandermanagement. Voorafgaande aan zijn professionele loopbaan studeerde Schrijver af in Bedrijfseconomie aan Rijksuniversiteit Groningen. Gedurende zijn carrière behaalde hij tevens een master in management consultancy, afgerond aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. 

Frank Schrijver en Sjors van der Zee - Roland Berger

Schrijver wordt in het Roland Berger-partnerteam vergezeld door Sjors van der Zee, die al sinds zijn vroege loopbaan werkzaam is bij het strategy consultancykantoor. Na het afronden van zijn masters in Actuariële Wetenschappen en Econometrie aan de Universiteit van Amsterdam, sloot hij zich in de zomer van 2006 als Junior Consultant aan bij Roland Berger.

De afgelopen veertien jaar heeft Van der Zee ervaring opgedaan binnen uiteenlopende sectoren, in het bijzonder de financiële sector , waarbinnen hij zich met name heeft gefocust op verzekeraars. Deze hielp hij met onder andere strategische vraagstukken, grootschalige reorganisaties, digitalisering, prestatieverbetering, product management en innovatie.

Ook vorig jaar voerde Roland Berger in ons land enkele partnerbenoemingen door. Zo werden begin 2019 Casper Veenman en Erwin Douma
 benoemd tot partner, en maakten in de zomer van vorig jaar ook Koen Besteman en Sameer Mehta de stap naar partner. 

De twee kersverse partnerpromoties maken deel uit van een internationale benoemingsronde van vijftien nieuwe partners, waarvan het grootste gedeelte werkt in Roland Bergers thuisland Duitsland.