Alinda van Bruggen en Frank Tromp partners bij WagenaarHoes

06 december 2019 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Zo’n anderhalf jaar na te zijn benoemd tot bestuurslid binnen WagenaarHoes Organisatieadvies, zijn Alinda van Bruggen en Frank Tromp nu ook toegetreden tot de maatschap van het adviesbureau.

De toetreding valt samen met de uittreding van René Hooijdonk, die na bijna 30 jaar werkzaam te zijn geweest voor WagenaarHoes het stokje heeft overgedragen. Van Bruggen en Tromp vormen nu samen met Harry ter Braak de partnergroep, terwijl ze samen met Paul Geertsema de driekoppige directie vormen. 

De benoeming volgt op een generatiewisseling binnen het adviesbureau, die vorig jaar is ingezet. Toen gaven het trio Jan Willem Kradolfer, Hooijdonk en Ter Braak de leiding van het kantoor door aan Van Bruggen, Tromp en Geertsema. Ter Braak zegt hierover: “Met de nieuwe generatie partners is de bedrijfsoverdracht afgerond. Zij hebben in het directieteam het afgelopen jaar een enorme bijdrage geleverd aan het succes van het kantoor en onder meer het adviesteam met zes ervaren en deskundige organisatieadviseurs uitgebreid.” 

Alinda van Bruggen en Frank Tromp partners bij WagenaarHoes

Het team van WagenaarHoes telt vandaag de dag ruim 20 adviseurs, die zich inzetten voor klanten in de profit en non-profit sector, en dan vooral partijen in het middensegment. Het bureau helpt opdrachtgevers met strategievorming, organisatieontwikkeling, leiderschap en verandermanagement.

De laatste van de ‘oude garde’, Ter Braak – hij is al 20 jaar verbonden aan het bureau uit Driebergen-Rijsenburg – blijft nog een aantal jaren aan als partner en richt zich volledig op klantenwerk. WagenaarHoes is lid van de Raad van Organisatieadviesbureaus (ROA). Een groot deel van de adviseurs is Certified Management Consultant (CMC), terwijl het bureau zichzelf een Accredited Consulting Practice (ACP) mag noemen.