Bart Deckers sluit zich aan bij Roland Berger in België

07 november 2019 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Roland Berger heeft Bart Deckers toegevoegd aan zijn Belgische praktijk. Deckers is daarmee de vijfde partner van het bedrijf in België. 

Deckers trad begin deze maand in dienst bij Roland Bergers kantoor in Brussel als Senior Partner en lid van het Belgische managementteam van het bedrijf. Hij brengt meer dan twee decennia aan ervaring – waarvan negentien jaar managementconsultancy – mee naar het Duitse strategie- en managementadviesbureau.

Zo was Deckers eerder Managing Director van Accenture Strategy in België en Luxemburg, een functie die hij bijna vier jaar vervulde. Daarvoor leidde hij de CFO & Enterprise Value-praktijk van Accenture in België, Nederland en Luxemburg.

Deckers sloot zich in 2012 aan bij Accenture, nadat hij twaalf jaar actief was voor KPMG. Bij het Big Four-kantoor was hij Partner binnen de Consumer Markets Industry Group en ondersteunde hij klanten uit onder andere de retail-, mode, FMCG-, e-commerce- en woningverbeteringssector. Daarvoor was Deckers Partner binnen de Management Consulting-vleugel van KPMG, een servicelijn die behoort tot de Advisory-praktijk van het bedrijf.

Bart Deckers sluit zich aan bij Roland Berger in België

Deckers geeft aan met veel plezier te beginnen bij Roland Berger: “Ik ben heel blij dat ik me bij Roland Berger België heb mogen aansluiten. Ik zal me concentreren op de groei van de activiteiten Restructuring, Performance & Transformation. Daarnaast focus ik mij ook Operations Consulting in België, wat gebeurt in nauwe samenwerking met de digitale praktijk van Roland Berger.” 

Deckers, die afstudeerde aan INSEAD (Executive Program) en de Vlekho Business School (Master of Science), zal zich verder gaan richten op klanten die industriële producten maken, op energie- en nutsbedrijven, chemiebedrijven en organisaties die consumptiegoederen produceren. 

Grégoire Tondreau, voormalige consultant van Boston Consulting Group, is sinds begin 2017 Managing Partner bij Roland Berger. Hij laat op LinkedIn weten verheugd te zijn over de komst van Deckers: “Geweldig om Bart aan boord te hebben.” 

Andere partners van Roland Berger in België zijn Francois Castelein, Pierre Bastien en Axel Böhlke. Roland Berger België werd gelanceerd in 1993 en is gevestigd in het centrum van de politieke hoofdstad van Europa.