Alex Klein in dienst bij Hague Corporate Affairs

02 oktober 2019 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

Adviesbureau Hague Corporate Affairs heeft Alex Klein toegevoegd aan zijn team. 

Klein neemt zo’n zeven jaar werkervaring mee naar het Haagse bureau. Hij maakt de overstap vanuit online platform Debat.nl, waar hij de rol van partner en trainer vervulde. “Ik heb tal van politici, managers en overheidsprofessionals geleerd hoe ze meer overtuigend kunnen worden en hoe ze ieder debat of discussie kunnen winnen. Met een sterke mix tussen theorie en praktijk kunnen ze discussies analyseren en die kennis gebruiken om andere mensen effectief te overtuigen.”

De expertise van Klein sluit volgens Hague Corporate Affairs goed aan bij de aanpak die het bedrijf hanteert. “Overtuigen is niet alleen mogelijk met een strategische boodschap. Begrip voor de belangen van alle stakeholders is ook onmisbaar”, aldus het bureau.

Alex Klein in dienst bij Hague Corporate Affairs

“Overtuigingskracht begint bij de belevingswereld van de doelgroep: pas als je de belevingswereld van de ander volledig begrijpt kun je zijn mening veranderen. Wie alleen vanuit zijn eigen gelijk communiceert zal moeilijk medestanders vinden”, vertelt Klein. 

Op basis van dat gegeven, heeft Klein gedurende zijn loopbaan veel leidende bestuurders en politici geholpen om lastige boodschappen overtuigend te brengen. Bij Hague Corporate Affairs zal de alumnus van de Universiteit Leiden zijn werkzaamheden voortzetten.

Door de komst van Klein groeit het team van Hague Corporate Affairs naar ruim twintig professionals, onder leiding van partners Peter ter Horst en Vincent Nieuwelink. Het bedrijf heeft naast een vestiging in Den Haag ook kantoren in Amsterdam en Brussel. Tot de opdrachtgevers van het bureau horen bedrijven zoals Alliander, Danone, Mondelez, Nutricia, Wolters Kluwer en VodafoneZiggo.