Wepublic verwelkomt Erwin Douwes en Faye Bovelander

24 september 2019 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Twee starters zijn gestart bij Wepublic. Erwin Douwes en Faye Bovelander versterken de Intelligence dienstverlening van het public affairs adviesbureau. 

Voorbeelden van diensten die het bureau levert zijn onder andere ondersteuning en advies bij ‘het ontwikkelen van krachtenveldanalyses’ (WePublic brengt stakeholders en hun belangen in kaart, duidt de ontwikkelingen, trekt conclusies en doet aanbevelingen); ‘het uitvoeren van reputatieonderzoek’ (in kaart brengen hoe stakeholders de organisatie waarderen en waarde sterktes, zwaktes, kansen en uitdagingen liggen); en het uitvoeren van benchmarks (leren van wat andere organisaties doen). 

De twee nieuwe aanwinsten bij WePublic – Erwin Douwes en Faye Bovelander – zullen gaan bijdragen aan het verder uitbreiden van het dienstenaanbod van WePublic’s Intelligence praktijk. Deze praktijk helpt opdrachtgevers bij het verkrijgen van inzichten in ontwikkelingen op het gebied van maatschappij, politiek en stakeholders.Wepublic verwelkomt Erwin Douwes en Faye Bovelander

Twee nieuwe junior consultants

Het kersverse duo van junior consultants zal ondersteuning gaan bieden bij het uitbreiden van de zogeheten Stakeholder Intelligence Monitor (SIM), een oplossing waarmee het organisaties voorziet van politieke en stakeholder-informatie.

Erwin Douwes studeert momenteel nog Politicologie aan de Universiteit van Amsterdam en richting zich binnen deze opleiding met name op politieke economie. Na twee jaar bestuurservaring te hebben op gedaan bij de Jonge Democraten (een onafhankelijke, vrijzinnig-democratische politieke jongerenorganisatie die zich sterk verbonden voelt met D66), gaat hij zijn kennis nu op een meer hands-on manier inzetten bij Wepublic. 

Faye Bovelander volgt momenteel een master in ‘European Public Policy in a Global Context’ aan de Vrije Universiteit met een specialisatie in International Security. Hiervoor studeerde ze aan de University College Roosevelt te Middelburg, waar ze majors volgde in politicologie en internationaal recht.

“Faye en Erwin hebben al de nodige ervaringen met politiek, en campagnevoeren en beeldvorming. Ervaringen die altijd welkom zijn”, zegt partner Maaike Hellingman-van Hooijdonk.