Maurice Tepperik nieuwe senior consultant bij Hospitality Group

05 juli 2019 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Hospitality Group heeft een nieuwe professional aan boord gehaald: Maurice Tepperik. Hij is aangesteld als Senior Consultant service & workplace design.

“Maurice heeft uitgebreide ervaring met accommodatie, exploitatie en organisatorische vraagstukken op het gebied van maatschappelijk vastgoed en met name sport. Met de opgedane werkervaring is hij goed thuis in verzelfstandigingsvraagstukken en -discussies van het maatschappelijk vastgoed”, stelt Dick Leijen, directeur bij Hospitality Group.

Na zijn opleiding Sportmanagement & Bewegen aan Hogeschool Windesheim volgde Tepperik de masteropleiding Sportbeleid & Sportmanager aan de Universiteit Utrecht. Deze duale opleiding combineerde hij met een management traineeship bij Sportbedrijf Deventer.
Maurice Tepperik, Senior Consultant bij Hospitality GroupOnder meer vanuit zijn rol als Manager Strategie & Beleid, was Tepperik binnen Sportbedrijf Deventer verantwoordelijk voor de ondersteuning van de directie en het operationeel management. Ook was hij verantwoordelijk voor de corporate marketing en communicatie en heeft hij aan verschillende dossiers en projecten op zowel tactisch als strategisch niveau mogen werken. De kersverse senior consultant heeft affiniteit met de verschillende speelvelden en zorgt volgens Hospitality Group “voor de juiste afstemming met belangrijke stakeholders binnen het sociale domein en het netwerk van sport”. 

Bij Hospitality Group
, een advies- en projectmanagementbureau voor hospitality, facility management, huisvesting en inkoop, zal Tepperik zijn opgedane kennis en ervaring uit de branche inzetten om gemeenten, sportbedrijven en maatschappelijke organisaties te ondersteunen en adviseren. Op die manier kan Hospitality Group naar eigen zeggen zijn “unieke propositie” nog verder verbreden en de komende jaren meer organisaties van dienst zijn voor duurzame concepten voor onder andere sport, welzijn, vrije tijd en zorg.

De ongeveer 100 adviseurs en interim managers van Hospitality Group richten zich onder meer op de werkgebieden service & workplace design, sourcing, regie & performance, training & development en interim & recruitment. Van advies tot uitvoering en van inspiratie tot coaching.