Paul van Rijn start als senior workplace consultant bij Hospitality Group

12 april 2019 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Per 1 maart heeft Hospitality Group het service & workplace design team versterkt met Paul van Rijn, die is aangesteld als Senior Workplace Consultant. Van Rijn neemt ruime ervaring en kennis mee op het gebied van facility management en real estate. 

“Paul is een zeer ervaren professional op het gebied van conceptontwikkeling en werkplekinrichting. Met zijn jarenlange ervaring binnen complexe workplacetrajecten bij corporates en (semi)overheidsorganisaties is Paul een waardevolle toevoeging voor ons team. Zijn expertise over ‘wellbeing’ en vitaliteit in relatie tot de werkomgeving past uitstekend bij onze ambitie”, laat Rick Steinmann, partner bij Hospitality Group, weten in een reactie op de versterking van het team.

Van Rijn heeft ruim twintig jaar ervaring met het ontwikkeling van werkplekconcepten, onder andere bij JLL en CBRE. Bij CBRE was hij als Associate Director Workplace Strategies & Design verantwoordelijk voor strategische (her)huisvestingsvraagstukken. Hij heeft zich de afgelopen jaren vooral gericht op het ontwikkelen van mensgerichte, toekomstbestendige en inspirerende werkplekconcepten met bijzondere aandacht voor gezondheid en welzijn. Paul van Rijn start als senior workplace consultant bij Hospitality GroupBij het advies- en projectmanagementbureau voor hospitality, facility management, huisvesting en inkoop, zal de ervaren consultant in zijn nieuwe rol zowel Nederlandse als internationale opdrachtgevers helpen met het ontwikkelen van nieuwe werkplekconcepten en zal hij zijn FM en Real Estate expertise en ervaring inzetten voor diverse Future Workplace thema’s. “Met de toevoeging van Paul aan het team kan Hospitality Group haar unieke propositie nog verder verbreden en de komende jaren meer organisaties van dienst zijn met duurzame concepten voor leren, werken, vrije tijd en zorg”, aldus het adviesbureau.

Hospitality Group is specialist in workplace consultancy, en helpt het klanten met vraagstukken rondom bijvoorbeeld het inrichten van werkplekconcepten, accommodatiebeleid, of catering, horeca en retailoplossingen. Van Rijn zal als Senior Workplace Consultant onderdeel uitmaken van het Service & Workplace Design team, dat onlangs nog bierbrouwer Heineken ondersteunde met het inrichten van een nieuw werkplekconcept

Met de komst van Van Rijn, telt Hospitality Group vandaag de dag circa 100 adviseurs en interim-managers, die zich naast service & workplace design, verder richten op de gebieden sourcing, regie & performance, training & development en interim & recruitment. Van advies tot uitvoering en van inspiratie tot coaching.