Erik Moens volgt Rob Loves op in bestuur van Baker Tilly

02 juli 2019 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Rob Loves treedt na vijfeneenhalf jaar uit het bestuur van accountants- en advieskantoor Baker Tilly. Hij wordt opgevolgd door Erik Moens. 

Op 1 januari 2014 begon Loves – sinds 1992 partner bij Baker Tilly, werkzaam vanuit het kantoor in Almelo – aan zijn rol als bestuurder bij Baker Tilly. Per 1 juli is hij bestuurder af, en heeft hij zijn rol overgedragen aan Erik Moens, die sinds 2008 in dienst is bij de zakelijke dienstverlener.

Moens werd in 2010 benoemd tot partner en was de afgelopen jaren voorzitter van de benoemings- en adviescommissie van Baker Tilly. Hij is afkomstig uit de auditpraktijk, en heeft meer dan 25 jaar ervaring in audit, risicobeheersing en financieel advies. Eerder in zijn loopbaan werkte de 52-jarige Moens achttien jaar voor Big Four-kantoor EY, waar hij in zijn laatste functie de rol van senior manager bekleedde.

Erik Moens, Bestuurslid bij Baker TillyIn het bestuur van Baker Tilly gaat Moens de portefeuille kwaliteit vertegenwoordigen. Marcel Huisman, topman van de accountants- en adviesorganisatie, reageert verheugd op de aanstelling: “Ik heb Erik in de loop der jaren leren kennen als een zeer betrokken partner. Niet alleen vanwege zijn inzet voor onze organisatie, maar ook voor de sector en het internationale netwerk waar wij onderdeel van zijn. Erik gaat een belangrijke bijdrage leveren aan het realiseren onze kwaliteitsambitie. Wij zien hem dan ook als een waardevolle aanvulling van het huidige bestuur.”

Naast bestuursvoorzitter Huisman en Moens heeft ook Ronald Houtveen een zetel in het driekoppige bestuur van Baker Tilly. Houtveen begon op 1 mei van dit jaar in zijn nieuwe rol