Supply Value trekt consultants aan voor inkoop en supply chain

25 juni 2019 Consultancy.nl 4 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Supply Value heeft zijn team versterkt met vijf nieuwe collega’s: Arne Knippel, Dave Dominicus, Aleksandra Leuverink en Dirk van Overbeek zich zullen bij de managementpraktijk van het bureau aansluiten, terwijl Maartje Eenhoorn de inkooptak van Supply Value zal versterken.

Arne Knippels heeft een mastergraad in Management, Economics & Consumer Studies op zak, behaald aan de Universiteit van Wageningen. Gedurende zijn opleiding heeft Knippels onder meer stage gelopen bij Wageningen Food & BIobased Research, waar hij zich bezighield met theoretische en praktische optimalisatie binnen bio-energieprojecten. Verder deed hij tijdens een exchange programma in Polen ruime ervaring op het gebied van logistiek en supply chain. Knippels was tijdens zijn studie ook bestuurlijk actief binnen een studentenvereniging.
 

Zijn opgedane kennis neemt hij nu mee naar Supply Value, een adviesbureau dat zich in het bijzonder richt op supply chain management en inkoopvraagstukken. Het bedrijf ondersteunt klanten uit diverse sectoren, onder meer op het gebied van sourcing strategy, category management, e-spend analyse, het verhogen van de inkoopvolwassenheid, e-procurement, verduurzaming van de inkoop en outsourcing.

Dave Dominicus heeft zich sinds kort aangesloten bij Supply Value en voegt zich net als Arne Knippels als Consultant bij de Supply Chain Management praktijk van het bureau. Dominicus behaalde twee masters: een in Technology & Operations Management aan Rijksuniversiteit Groningen en een in Supply Chain Management aan Newcastle University. Dominicus deed al enige werkervaring op, waaronder enkele jaren als Informant bij de Belastingdienst, een rol waarin hij belastingplichtigen en toeslaggerechtigden te woord stond. Dominicus neemt relevante ervaring mee op het gebied van onder andere supply chain management, Industry 4.0 en smart manufacturing.

Ook Aleksandra Leuverink is gestart als trainee binnen de business unit Supply Chain Management, sinds februari. “Binnen enkele weken werkte ik al aan mijn eerste opdracht bij de Nederlandse Spoorwegen [Leuverink is betrokken bij een PMO-programma, red.]. Dit laat zien hoeveel vrijheid en verantwoordelijkheid je vanaf het eerste moment krijgt binnen Supply Value”, laat ze weten. Wat Leuverink aanspreekt, is het fijne teamgevoel binnen het adviesbureau, dat voor haar de grootste drijfveer vormde om zich aan te sluiten. “Door zowel de fijne professionele samenwerking als de leuke informele activiteiten heerst er een heel hecht teamgevoel bij Supply Value.” Ze voegt toe: “Iedereen probeert elkaar waar mogelijk te helpen om samen nog betere resultaten te bereiken.”

Arne Knippels, Dave Dominicus, Maartje Eenhoorn, Aleksandra Leuverink, Dirk van Overbeek - Supply Value

Dirk van Overbeek rondde eerder dit jaar zijn masteropleiding in Strategic Management af aan Universiteit van Tilburg. Gedurende zijn studie was hij onder meer bestuurlijk actief binnen studentenorganisatie AIESEC. Sinds april is hij werkzaam als trainee bij Supply Value. Van Overbeek is vooral enthousiast over de “mensen en de combinatie van het werk als consultant”, maar waardeert ook de sociale component binnen het bureau: “Vanaf moment één word je bij Supply Value betrokken, zowel bij projecten en verantwoordelijkheden als in de sociale kring.”

Van Overbeek werd vrijwel direct bij een opdrachtgever ingezet, die met spoed ondersteuning nodig had [Nederlandse Spoorwegen, als Programmaondersteuner Groot Amsterdam, red.]. “Natuurlijk wilde ik dat! Zo leerde ik, was de klant super tevreden en zit er wellicht een vervolg voor me in. Allemaal omdat je je eigen kansen pakt en dan weer kan creëren.” Bij Supply Value kijkt Van Overbeek er naar uit om “veel te leren, onder andere over optimaliseren van bedrijfsprocessen”.

Maartje Eenhoorn is de nieuwste aanwinst van Supply Value’s business unit Inkoop, de praktijk die opdrachtgevers helpt bij het professionaliseren van inkoopbeleid, organisatie, processen, vakmensen en tooling. De jonge professional behaalde vorig jaar haar mastergraad in Management, Economics & Consumer Studies aan Universiteit van Wageningen. Eerder rondde ze een bacheloropleiding in Business Administration in Hotelmanagement af. Tijdens haar studie liep Eenhoorn onder andere stage bij Triodos Bank (Stagiair Landbouw & Voeding) en bij Rituals (Retail & B2B Sales), waar ze zich bezighield met marktonderzoek, accountmanagement, sales analyses en administratie. Bij Supply Value begint ze nu haar loopbaan als Consultant Inkoopmanagement.

Eerder dit jaar werd het team van het bedrijf ook uitgebreid, destijds met twee ervaren adviseurs: Geerten Peek en Glenn Koppenhol.