IT-advies- en trainingsorganisatie inspearit verhuist naar Utrecht

03 mei 2019 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

IT-advies en trainingsorganisatie inspearit is na tien jaar te hebben geopereerd in Bilthoven verhuisd naar hartje Utrecht. Het kantoor heeft zijn intrek genomen in de nieuwe vestiging van Creative Valley die daar in maart is geopend.

Opgericht in 1987, ondersteunt inspearit klanten met drie type diensten: digitale transformatie, agile werken en IT-architectuur. Tot de klantenkring van het bedrijf behoren bedrijven als Aegon, Achmea, Atos, BNP Paribas, Universiteit Utrecht, Menzis, de Nationale Politie, KLM, Rabobank, TNO en Philips.

Creative Valley

Door te kiezen voor Creative Valley als nieuwe kantoorlocatie – gelegen pal naast Utrecht Centraal Station – kan de advies- en trainingsorganisatie gebruik maken van de “modernste inrichting en faciliteiten in de werk- en leeromgeving met een optimale flexibiliteit”.

IT-advies en trainingsorganisatie inspearit neemt intrek in Creative Valley

Ook kan de digitale transformatiespecialist nu beter tegemoetkomen aan de behoeften van cursisten die een van de opleidingen volgen. Vanuit zijn eigen label ‘cibit academy’ biedt het bureau trainingen aan op het gebied van agile, scrum, scaled agile framework (SAFe), digital strategy, managen van verandering, data science, business intelligence, IT security,-architectuur en requirements engineering.

“Het nieuwe pand biedt betere bereikbaarheid voor de cursisten. Hierdoor zijn de trainingslokalen perfect bereikbaar via het openbaar vervoer op de meest centrale plek van Nederland”, aldus een woordvoerder van inspearit.

Met 8.500 m2 aan hoogwaardige werkplekken, serviced offices, vergaderconcepten en tal van overige faciliteiten, geldt het tweede pand van Creative Valley als een verzamelplek en community van ondernemers en bedrijven. Diverse adviespartijen zijn gevestigd in het gebouw, waaronder Annalise, Organize Agile (een label van Scrum Company) en corporate finance-specialist BrightOrange.

In het andere pand van Creative Valley, gevestigd in het Utrechtse Papendorp, bevinden zich onder meer Mobilee, Wielinq en YNNO. Ook was het tot voor kort de thuisbasis van Qhuba.