Ecorys benoemt Aydin Ozgul tot Group Market Director Europe

26 april 2019 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Ecorys heeft een interne promotie doorgevoerd. Aydin Ozgul is benoemd tot Group Market Director Europe.

In zijn nieuwe rol zal Ozgul vanuit Ecorys verantwoordelijk zijn voor de EU-markt en zal hij de operaties in Brussel, Kroatië, Polen, Zuidoost-Europa, Spanje en Turkije leiden. Ozgul werkt reeds veertien jaar voor Ecorys en heeft in die lange periode verschillende seniorfuncties binnen de organisatie mogen vervullen. Vóór zijn benoeming vervulde hij de rol van Managing Director van diverse Regional Offices van Ecorys (Kroatië, Polen, Zuidoost-Europa, Spanje en Turkije) en was hij Managing Director voor programmamanagement en communicatie.


In een reactie op de benoeming van Ozgul, geeft Manon Janssen, CEO van Ecorys, aan: "We zijn verheugd dat Aydin aan het roer staat van onze EU-markt. Aydin heeft een diepgaand begrip van onze activiteiten en heeft een centrale rol gespeeld in de groei van onze Europese activiteiten. In 2019, waarin we ons 90-jarig jubileum vieren, zijn we heel trots en vastbesloten om onze klanten te helpen belangrijke maatschappelijke uitdagingen aan te pakken. Aydin zal strategisch leiderschap bieden om deze visie in onze Europese markt te realiseren."

Ecorys benoemt Aydin Ozgul tot Group Market Director EuropeOzgul begint vol ambitie aan zijn nieuwe rol: "Ecorys is een speciaal bedrijf met uitzonderlijke mensen dat ongeëvenaarde expertise op het gebied van onderzoek en evaluatie, programmabeheer, communicatie en digitale inspanningen combineert. We zijn ons ervan bewust dat het tempo van maatschappelijke verandering de laatste jaren is versneld en dat onze klanten steeds vaker worden geconfronteerd met complexe uitdagingen. In deze omgeving zijn we meer dan ooit toegewijd om onze klanten te helpen weloverwogen beslissingen te nemen en deze op de meest effectieve manier te implementeren."

Ontstaan in 2000, vanuit een aantal samenwerkende Europese research- en adviesbureaus, voeren de wortels van Ecorys terug naar het jaar 1929, toen het Nederlands Economisch Instituut (NEI) werd opgericht. Anno 2019 telt Ecorys ongeveer 500 consultants en stafmedewerkers, verspreid over kantoren in 25 landen. Het Nederlandse kantoor, dat ook als internationale hoofdkwartier fungeert, is gevestigd in Rotterdam.