Supply Value zoekt twintig young professionals voor traineeships

05 april 2019 Consultancy.nl 4 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Vanwege zijn groeiende klantportefeuille is Supply Value, een adviesbureau voor operations, supply chain en informatiemanagement, het komende jaar op zoek naar maar liefst twintig nieuwe young professionals. Deze starters kunnen vervolgens kiezen uit drie verschillende traineeshiptrajecten. 

Supply Value helpt organisaties slimmer samen te werken met hun ketenpartners waardoor ze duurzaam waarde creëren tegen lagere kosten en minder risico. Het bedrijf, dat werd opgericht in 2007, maakt sinds zijn geboorte flinke groei door. Inmiddels werken er circa 30 professionals voor de organisatie, die klanten bedient als Unilever, Red Bull, de Rijksoverheid, Grolsch en de NS. Om deze groei te continueren, is Supply Value altijd op zoek naar nieuwe talenten. Momenteel zoekt het bedrijf maar liefst twintig young professionals voor zijn traineeshipprogramma. 

“Net afgestudeerd en wil je deel uitmaken van een ambitieus, leuk en gedreven team op het gebied van inkoopsupply chain of informatiemanagement? Ga jij voor maximaal resultaat en wil jij jezelf blijven ontwikkelen? Dan is onze traineeship iets voor jou”, vertelt Vincent Abbenhuis, Recruiter bij Supply Value: “Het traineeship start met een aftrapweek waar je in zeer korte tijd kennismaakt met onze organisatie en jouw nieuwe medetrainees. Daarna ga jij je gedurende twee jaar specialiseren in één van onze vakgebieden. Dit doe je door het vervullen van diverse uitdagende rollen bij verschillende opdrachtgevers en door een uitgebreid opleidingstraject te doorlopen.”

Drie paden 

Als young professional kun je binnen Supply Value kiezen voor een van de drie verschillende traineeshiptrajecten. Ten eerste is er het traject Performance Management, zegt Abbenhuis: “Ben jij altijd op zoek naar hoe processen efficiënter en effectiever kunnen? Wil jij ons helpen om verder te groeien op het gebied van performance management? Dan is deze traineeship iets voor jou. Je sluit je als trainee aan bij het team dat klanten adviseert op het gebied van de inrichting en optimalisering van processen, organisaties, overleggen en rapportage structuren. Verder draag je ook bij aan het ontwikkelen van kennis en proposities op het vlak van performance management.” 

Supply Value zoekt twintig young professionals voor traineeshipsDaarnaast kunnen trainees kiezen voor het Inkoopmanagementtraject: “Ben jij commercieel scherp en altijd op zoek naar de meeste waarde voor je geld? Wil jij ons helpen om verder te groeien op het gebied van inkoopadvies? Dan is het Inkoopmanagementtraject bij ons bedrijf de opleiding die jij zoekt”, legt Abbenhuis uit: “Als trainee ben je onderdeel van een team dat klanten adviseert over de inrichting van de inkooporganisatie, processen en tools. Daarnaast draag je bij aan het ontwikkelen van kennis en proposities op het gebied van inkoop.” 

Ten derde is er het traineeship Informatiemanagement & Data Analytics. “Ben jij analytisch sterk, gefascineerd door data en statistiek? Wil jij ons helpen om verder te groeien op het gebied van data analytics? Dan is onze traineeship Informatiemanagement & Data Analytics voor jou een interessante optie”, zegt Abbenhuis, die toelicht wat een trainee binnen dit traject te wachten staat: “Je biedt klanten ondersteuning op het gebied van process mining, KPI’s, data analytics, dashboards en datagedreven verbeteren. Verder voer je zelfstandig en in teamverband data-analyses uit. En binnen dit traineeship draag je eveneens bij aan het ontwikkelen van kennis en proposities op het gebied van data analytics.” 

Goede keuze

Vele young professionals doorliepen reeds een traineeship bij Supply Value, zoals Joyce Leussink. “In oktober 2018 begon Joyce aan het Inkoopmanagement traineeship van Supply Value. Tijdens dit traineeship krijgt ze de mogelijkheid om zichzelf verder te ontwikkelen in zowel de private als de publieke sector. Joyce wil zich uiteindelijk verder specialiseren in aanbestedingen in één van deze twee sectoren”, vertelt Abbenhuis. Leusink is erg blij met haar keuze: “Bij Supply Value maak ik deel uit van een ambitieus en gemotiveerd team waar je tegelijkertijd erg vrij wordt gelaten om je eigen plan voor je ontwikkelpad te bepalen. Ik ontwikkel mezelf hier razendsnel.” 

Ook Eline Spee begon afgelopen jaar met het opleidingstraject van het adviesbureau uit Arnhem: “Eline is in september 2018 begonnen aan het traineeship Performance Management van Supply Value”, aldus Abbenhuis. Tijdens haar traineeship wil ze zich graag verder ontwikkelen in procesoptimalisatie. Ze heeft reeds gewerkt met Lean Six Sigma en ook heeft ze al meerdere besparingen gerealiseerd voor klanten.” Spee was na haar eerste kennismakingsgesprek meteen enthousiast over Supply Value: “Wat mij vooral aansprak was de jonge organisatie, waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Nu ik een aantal maanden voor Supply Value werk kan ik enkel beamen dat mij eerste gevoel klopt: het is een fijne organisatie om voor te werken.”

Lees ook: Zes nieuwe trainees in dienst bij Supply Value.