De Nationale Carrièrebeurs 2019: topwerkgevers ontmoeten talent

28 maart 2019 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Studenten, starters en young professionals die topwerkgevers willen ontmoeten, kunnen komende maand in de Amsterdamse RAI opnieuw De Nationale Carrièrebeurs bezoeken. Zoals ieder jaar zijn tal van consultancybureaus en ICT-dienstverleners van de partij, waaronder Deloitte, EY, KPMG, Conclusion, First Consulting, Boer & Croon, Ordina en CGI, maar ook kleinere partijen.

Het grootste, jaarlijkse carrière-evenement voor studenten, starters en young professionals – dit jaar op 5 en 6 april – zal deze editie afgetrapt worden door Ahold Delhaize CEO Frans Muller en actrice Nicolette van Dam. Na hun inleiding, waarin wordt ingegaan op de loopbaan van Muller, zal de beursvloer worden geopend, waar deze editie weer meer dan 120 topwerkgevers hun opwachting zullen maken, waaronder grote bedrijven als Shell, KLM, ING en NS.

Workshops en masterclasses

Ook dit jaar is er weer een uitgebreid workshopprogramma opgesteld, met keuze uit meer dan 70 carrièregerichte workshops en vakinhoudelijke masterclasses. Zo worden er onder meer workshops verzorgd over onderwerpen als personal branding en succesvol netwerken, en kunnen deelnemers ook hun cv laten checken, ontvangen ze tips en tricks om deze te verbeteren én kunnen ze een professionele LinkedIn foto laten maken.

Het inspirerende programma kan reeds een reden zijn voor jonge talenten om de Carrièrebeurs te bezoeken, maar vooral ook het in contact kunnen komen met de vele, aanwezige topwerkgevers zal veel jonge talenten naar het event trekken. Bezoekers kunnen zich inschrijven voor ‘Match en Meet’, waarbij ze een profiel aanmaken en vervolgens kans maken om door specifieke organisaties persoonlijk te worden uitgenodigd om de werkgever te ontmoeten op de beursvloer.

De Nationale Carrièrebeurs 2019: topwerkgevers ontmoeten talent

Adviesbranche

Zoals ieder jaar zijn er op het congres ook diverse vertegenwoordigers uit de adviesbranche aanwezig, variërend van consultancybureaus, ICT dienstverleners of andere relevante partijen met een connectie met de adviesbranche. Dit jaar zijn op het evenement aanwezig: Big Four accountants- en advieskantoren DeloitteEY en KPMG, managementbureau Boer & Croon, consultancybureaus First Consulting, PBLQ en Brightstone Group, en ICT dienstverleners Ordina, Capgemini, CGIConclusionIBM, Calco, Axians, CIMSolutions en Sogeti.

Tussen het bijwonen van de lezingen en het netwerken met potentiële werkgevers door, is er voor de bezoekende young professionals ook genoeg ruimte voor ontspanning. Zo kunnen zij onder meer een bezoek brengen aan het Experienceplein om daar populaire trends te aanschouwen. Ook zijn er optredens van Glennis Grace en De RadioRave.

Inschrijven voor de Nationale Carrièrebeurs kan op deze pagina.