LINKIT opent kantoor in Den Haag voor publieke sector klanten

04 januari 2019 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

IT-sourcingspartner LINKIT heeft een nieuw kantoor geopend in Den Haag. Met het kantoor in het politieke hart van Nederland kan de detacheerder zijn klanten in de regio beter bedienen, en zijn marktpositie in de groeiende overheidsmarkt voor IT-inhuur uitbouwen. 

Vanuit LINKIT zijn vandaag de dag meer dan 1.000 IT-specialisten werkzaam bij klanten in verschillende branches. LINKIT bestaat uit een relatief klein kernteam van professionals, en een groot netwerk van zelfstandige IT-professionals die op tijdelijke en interim basis worden ingezet bij opdrachtgevers. Het bureau, opgericht in 1998, specialiseert zich in het selecteren en bemiddelen van hoogopgeleide IT-professionals. 

De uitbreiding naar Den Haag – LINKIT opereert al jaren vanuit Utrecht en sinds vorig jaar vanuit Amsterdam – is met name gedreven door de grote klantenportefeuille in de stad. “We verzorgen de flexibele IT-inhuur voor overheidsinstellingen als CAK, Wigo4it, Economische Zaken, BZ en BZK. We zitten graag dichtbij onze klanten en kandidaten voor een nog betere interactie,” licht commercieel directeur Eric Holierhoek toe.LINKIT opent kantoor in Den Haag voor publieke sector klantenDe firma heeft zijn sterke aanwezigheid in de publieke sector vooral te danken aan het succesvol binnenhalen van een aantal grote (Europese) raamcontracten. De afgelopen twee jaar zijn maar liefst negentien aanbestedingen gewonnen. “Daardoor zijn we een vertrouwde IT-partner van veel overheidsorganisaties gevestigd in Den Haag,” aldus Holierhoek. 

Onder het motto ‘samen staan we sterker’ zijn veel van de raamcontracten gewonnen in samenwerking met uitvoeringspartners, waaronder Divetro, Bartosz ICT en Specialisterren. Zo wist het LINKIT-consortium aanbestedingen in de wacht te slepen bij DJI, P-Direkt, SSC-ICT, Logius, Doc-Direkt, Uitvoeringsorganisatie Bedrijfsvoering Rijk en Rijksvastgoedbedrijf, DICTU, Inspectie voor het Onderwijs, Cultureel Erfgoed, DUO-Den Haag, Raad voor de Rechtspraak, Belastingdienst, VWS en SZW en Defensie.  

Het nieuwe kantoor van de IT-dienstverlener is gevestigd aan de Koninginnegracht en biedt plek aan vier ruim opgezette werkplekken en een vergader- en inspiratiehoek.

GerelateerdLINKIT lanceert ITNEXT, kennisplatform en community voor ICT'ers.