Vier nieuwe professionals versterken M&A-specialist Marktlink

19 november 2018 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Fusie- en overnamespecialist Marktlink heeft vier nieuwe professionals toegevoegd aan zijn team: Hesse van der Werk, Lars de Bruin, Okkie den Boon en Merel Smink.

Hesse van der Werk is begin deze maand gestart als Consultant M&A binnen Marktlink, een van de snelst groeiende M&A-kantoren van de Benelux, dat een sterk jaar achter de rug heeft. Van der Werk kan bogen op ruime consultancy-, sales- en marketingervaring, opgedaan bij verschillende werkgevers. Voor zijn overstap werkte hij bij EY, waar hij de afgelopen twee jaar Consultant was binnen de Transaction Advisory Services (TAS)-praktijk. 

In zijn vroegere loopbaan was Van der Werk jarenlang werkzaam als (online) marketing specialist vanuit zijn eigen marketingbureau. Bovendien vervulde hij enkele jaren binnen BinckBank de rol van Sales Representative. Voorafgaande aan zijn professionele carrière rondde Van der Werk een master in Finance af aan de Universiteit van Amsterdam.Vier nieuwe professionals versterken M&A specialist Marktlink

Voorafgaand aan zijn recente start bij Marktlink als Consultant M&A, studeerde Lars de Bruin aan Harvard, op het snijvlak tussen economie en speltheorie. Twee jaar geleden rondde hij zijn master in Strategic Management af aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. De Bruin deed werkervaring op als Studentonderzoeker bij de Nationale Politie, is oprichter van een businessnieuwsplatform en is eigenaar van BrewPack Craft Beer, waarmee hij ambachtelijke bieren importeert. 

Okkie den Boon rondde eerder dit jaar een master in Economie af aan Rijksuniversiteit Groningen (RUG), na er eerder twee bachelors te hebben voltooid, in economie en in filosofie. Gedurende zijn opleidingen deed Den Boon werkervaring op als telemarketeer bij Nuon, als examentrainer via Lyceo en als student-assistent binnen de RUG. Bij Marktlink is Den Boon inmiddels gestart als Consultant M&A.

Merel Smink behaalde na eerder een bachelor te hebben afgerond aan Saxion Hogescholen, recentelijk haar master in Business Administration aan Universiteit Twente. De afgelopen jaren heeft ze verkoopervaring opgedaan als Sales Agent bij Kamp Lederwaren en Nestlé Nespresso. Ook vervulde ze verschillende stages binnen de hotelbranche, waarbij ze onder andere werkzaam was als Front Desk Agent.

In 2018 heeft Marktlink maar liefst dertig nieuwe professionals toegevoegd aan het team. Zo werd het bureau begin dit jaar versterkt met vijf nieuwe professionals, startten in de zomer Koen van den Houdt en Joost Klein Poelhuis, en werden onlangs nog  Lars de Ruiter, Jannick van der Horst, Hidde Prijs en Wessel van Huizen toegevoegd aan het team. Dankzij de vele uitbreidingen telt het M&A-kantoor nu bijna zeventig professionals, opererend vanuit vier kantoren door heel Nederland, gevestigd in Amsterdam, Den Bosch, Deventer en Gouda. Ook voor de komende periode wil de fusie- en overnamespecialist zijn groeiambities onverminderd doorzetten, laat Marktlink weten.