Steven van Aggelen versterkt Customer Excellence expert MLC

15 augustus 2018 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Steven van Aggelen heeft MLC, een adviesbureau gespecialiseerd op het gebied van Customer Excellence, versterkt als nieuwe Business Consultant. De nieuwe business consultant heeft onder meer drie jaar ervaring opgedaan in de financiële dienstverlening en retail. Zijn eerste opdracht is reeds binnen, Van Aggelen gaat aan de slag voor woningcorporatie Portaal.

Als Commercieel en Operationeel Manager bij Lab21 heeft Steven van Aggelen de afgelopen jaren leidinggegeven aan vijftien medewerkers. Hij richtte zich onder andere op omnichannel-klantbediening en procesontwerp. Zijn loopbaan startte Van Aggelen als Management Trainee bij De Volksbank. Hij deed ervaring op omtrent data collection, riskmanagement, klantbeleving en agile werken. Deze expertise vult hij aan met een brede studieachtergrond. Van Aggelen studeerde Bestuurskunde en Bedrijfskunde aan de Radboud Universiteit Nijmegen en behaalde zijn masters Beleid, Communicatie en Organisatie en Financial Management aan de Vrije Universiteit Amsterdam. 

Onlangs is Van Aggelen een nieuwe uitdaging aangegaan en heeft zich aangesloten bij MLC, een adviesbureau gespecialiseerd in customer excellence. Van Aggelen zal zich in zijn nieuwe rol inzetten voor de cluster Zakelijke Dienstverlening binnen MLC, die wordt geleid door Remco van Rij. De kersverse Business Consultant vertelt over zijn keuze voor MLC: “Mijn passie ligt bij het realiseren van customer excellence. De stap naar MLC geeft mij de kans om andere organisaties te helpen bij het effectief inrichten van hun processen. Op deze manier lever ik een bijdrage aan optimale klantbeleving. Naast het feit dat MLC de specialist is op dit gebied, krijg ik de mogelijkheid om mij vakinhoudelijk en persoonlijk verder te ontwikkelen.” 

Steven van Aggelen versterkt Customer Excellence expert MLC

Van Rij reageert verheugd op het binnenhalen van Van Aggelen: “Met de komst van Steven versterken we ons team van jonge, hoogopgeleide en ambitieuze consultants die de drive voor optimale klantbeleving en -bediening met elkaar delen. Steven past ook goed bij de kernwaarden waar MLC voor staat: sociaal ondernemend, authentiek, innovatief en resultaatgedreven in gezamenlijkheid. Ik ben blij met de komst van Steven en kijk uit naar onze samenwerking.” Hij voegt toe: “Welkom, Steven en veel succes met je eerste opdracht bij woningcorporatie Portaal!”

MLC, dat is gevestigd in Leusden, helpt opdrachtgevers bij het bieden van een optimale klantreis door het vertalen van hun wensen naar het continu verbeteren van de processen in de organisatie. MLC richt zich op diensten op het snijvlak van business, technologie en innovatie, en biedt proposities zoals business process management, robotic proces automation, agile, proces mining en digitale procestransformatie. Het adviesbureau werkt voor partijen in de zakelijke dienstverlening en overheden.

De benoeming van Van Aggelen ligt in lijn met het groeiende opdrachtenportfolio van MLC. Onlangs werd het bureau al versterkt door Abigail Sosa Javier, die als Business Consultant aan de slag ging en de teller van MLC op dertig professionals zette.