Nieuwe Business Consultant voor MLC: Abigail Sosa Javier

29 juni 2018 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Abigail Sosa Javier is gestart als consultant bij MLC, een adviesbureau gespecialiseerd in customer excellence.

De nieuwe Business Consultant van het advieskantoor deed hiervoor ervaring op bij het Ministerie van Justitie en Veiligheid (JenV), waar ze betrokken was bij DeltafleX, een programma gericht op het verbeteren van de flexibiliteit van het ministerie op zowel organisatorisch als personeelsgebied. Daarvoor was ze onderdeel van het innovatieteam van Justitie en Veiligheid.

Tijdens haar duale studie aan The Hague University of Applied Sciences deed Sosa Javier werkervaring op bij The Hague Security Delta, een Haags ecosysteem voor het bevorderen van cybersecuritykennis. Sosa Javier hield zich onder meer bezig met het adviseren en ondersteunen van verschillende samenwerkingsverbanden en innovatieve trajecten binnen overheden, het bedrijfsleven en kennisinstellingen op nationaal en internationaal niveau. Ook was ze lid van de ontvangstcomités van verschillende buitenlandse delegaties die kennis en best practices kwamen inwinnen bij The Hague Security Delta.

Na haar studie gaf Sosa Javier binnen verschillende projecten van het ministerie advies over vraagstukken en behoeftes op het gebied van verandermanagement en innovatie.

Abigail Sosa Javier, Business Consultant - MLC

Sosa Javier over haar keuze voor MLC: “Het bedrijfsleven, overheden en kennisinstellingen zullen meer met elkaar moeten gaan samen werken om mee te kunnen met de snelheid van de technologische ontwikkeling. Indien een organisatie zich niet ontwikkelt, loopt deze kansen mis op nationaal en internationaal niveau. Om deze kansen te vergoten investeert MLC in kennis, technologie en verbetering van processen voor meer efficiëntie en effectiviteit binnen organisaties. Ik heb gekozen om te werken bij een organisatie op het gebied van verbetering, kwaliteit, ontwikkeling en innovatie met als doel om verbeteringen te realiseren en resultaten te behalen bij de klant.”

Ze wijst ook naar het people-beleid van het adviesbureau uit Leusden. “MLC investeert in de ontwikkeling van haar medewerkers, zodat zij zich blijven onderscheiden bij de klant.”

Met de aanstelling van Abigail Sosa Javier, en die van Remco van Rij eerder dit jaar, is het team van MLC gegroeid naar circa 30 consultants. Robin Zwijnenberg, managing partner van MLC, is verheugd met de komst van de nieuwe adviseur: “Met Abigail halen wij weer een jonge talentvolle consultant binnen. Zij heeft al een mooie achtergrond binnen de overheid en is hiermee een versterking voor ons cluster overheid.” 

MLC richt zich op diensten op het snijvlak van business, technologie en innovatie, en biedt proposities zoals Business Proces Management, Robotic Proces Automation, Agile, Proces Mining en Digitale procestransformatie. Het bureau werkt voor partijen in de zakelijke dienstverlening en overheden.