Trevian groeit, verhuist en verwelkomt Gert Kasteel en Max de Vries

19 juni 2018 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Inkoopadviesbureau Trevian groeit en is daarom onlangs verhuisd naar een nieuw, groter pand. Daarnaast heeft het bedrijf recentelijk twee nieuwe professionals toegevoegd aan zijn team. Gert Kasteel is aangetreden als Senior Consultant en Max de Vries vervult de rol van Junior Consultant.

Trevian – dat zich focust op de corporatie- en zorgsector – werd in 2009 onder de naam Trevin opgericht en opereerde lange tijd vanuit Hoorn. Sinds mei vindt het bureau zijn onderkomen echter in het voormalige kantoor van de DSB Bank in Wognum, waar eveneens het gemeentehuis van Medemblik te vinden is*. Trevian laat weten dat de nieuwe locatie voldoet aan verschillende wensen, zoals “ruimere werkplekken, een trendy werkcafé voor een informele klantafspraak en trainings- en presentatieruimtes voor grotere groepen”.

Gert Kasteel

De financiële groei waardoor het luxere en grotere kantoorpand binnen handbereik kwam, maakte het ook mogelijk om het personeelsbestand te laten groeien. Zo verwelkomde Trevian onlangs Gert Kasteel, die de rol van Senior Consultant vervult. Kasteels nieuwe werkgever prijst zijn uitgebreide ervaring en kennis: “Kasteel is een communicatief sterke en zeer ervaren professional op het gebied van inkoop- en organisatieontwikkeling in de publieke sector. Kasteel is Nevi 1, 2 en 3 gecertificeerd en heeft in zowel de zorg, gemeentelijke én corporatiesector verschillende interim managementfuncties bekleed. Hij geeft organisaties structuur en mensen richting als het om inkoopvraagstukken gaat.” 

Gert Kasteel en Max de Vries - Trevian

Voordat Kasteel aan de slag ging bij Trevian, was hij ruim tien jaar eigenaar (en CEO) van een inkoopadvies en -realisatiebedrijf. Daarvoor werkte hij zo’n vijf jaar voor de gemeente Amsterdam als Programmamanager Inkoopprofessionalisering. Eerder – van 2007 tot en met 2008 – was hij ook actief in de hoofdstad voor een publieke instantie, namelijk de Vrije Universiteit, waarbinnen hij de rol van Manager Inkoop vervulde. Kasteel maakte de overstap naar de academische instelling vanuit Ymere, een grote woningcorporatie die veel vastgoed bezit in de Noordelijke Randstad. Daar was hij van 2002 tot en met 2007 in de weer als Inkoopmanager. Kasteel begon zijn carrière in 1991 als Inkoper bij het ziekenhuis Meander Medisch Centrum, waar hij meer dan tien jaar in dienst was.

Max de Vries

Naast Kasteel is ook Junior Consultant Max de Vries recentelijk toegevoegd aan het team van Trevian. De Vries maakte de stap naar Trevian vanuit de Sligro Food Group, dat onlangs voor €410 miljoen alle 130 Emté-winkels verkocht aan supermarktketens Jumbo en Coop. Bij Sligro Group was De Vries meer dan tweeënhalf jaar actief als Inkoopmanager in de omgeving Amsterdam. Vergelijkbaar werk voerde hij uit bij PointGroup, een specialist op het gebied van digitale informatiebeveiliging. Daar werkte hij zo’n zeven maanden. Eerder doorliep hij een traineeship bij de Europese Commissie – meer specifiek bij het Directoraat-Generaal van Economische en Financiële Zaken. De Vries begon zijn professionele carrière als zogenaamd Jong Talent bij het Ministerie van Infrastructuur & Milieu, waar hij zo’n half jaar werkzaam was.

De Vries wordt door Trevian geroemd om zowel zijn intelligentie als zijn persoonlijkheid: “De Vries is analytisch en cijfermatig sterk en koppelt zijn denkvermogen aan een sympathiek karakter. Hij heeft een master in Economie en een master in Social Housing, hij is breed ontwikkeld en spreekt vloeiend de Engelse, Franse, Italiaanse of Spaanse taal.” Het takenpakket van De Vries is gericht op het doorlopen van een steile leercurve: “De Vries biedt als Junior Consultant ondersteuning aan de Senior Consultants bij veelal complexe organisatievraagstukken en projecten. Zijn werkzaamheden variëren van het maken van (financiële) analyses, het ondersteunen bij de uitvoering van inkoopprojecten, het voorbereiden van contractmanagement en aanbestedingstrajecten.”

* Het dorp Wognum is onderdeel van de gemeente Medemblik.