Gert-Jan Steltenpool sluit zich aan bij inkoopadviesbureau Trevian

12 februari 2021 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Trevian heeft een nieuwe consultant aan boord gehaald: Gert-Jan Steltenpool. Afkomstig van Pci Nederland, waar hij jarenlang als Strategic Accountmanager heeft gewerkt, verruilt hij nu het verkoopdomein voor een nieuwe uitdaging in het inkooplandschap.

“Ik heb er zin in”, aldus Steltenpool. “Deze stap sluit heel mooi aan bij mijn ambitie om mezelf meer te verdiepen in en te ontwikkelen op het gebied van inkoop. Met name het verbeteren van opdrachtgeverschap, inkoop- en contractmanagement en woningcorporaties helpen te ontwikkelen spreken mij erg aan.”

Zijn interesse voor het inkoopdomein ontstond gedurende zijn tijd bij Pci Nederland, een specialist in onder meer document- en printoplossingen, waar hij uitgroeide tot Strategic Accountmanager. In deze rol was hij verantwoordelijk voor zowel relatiebeheer evenals het genereren van new business. Steltenpool: “In het opbouwen en versterken van klant-/leverancierrelaties ligt mijn kracht.”Gert-Jan Steltenpool, Consultant, Trevian

De ervaren accountmanager heeft de afgelopen circa zes jaar in salesteamverband een aantal Europese aanbestedingen met succes weten af te ronden. “Door deze projecten heb ik de meerwaarde van een goede uitvraag gezien en ben ik steeds nieuwsgieriger geworden naar het vakgebied van inkoop- en contractmanagement.”

Zijn zoektocht naar een nieuwe uitdaging binnen dit vakgebied bracht hem bij het in 2009 opgerichte Trevian.  Het inkoopadviesbureau uit Wognum ondersteunt klanten op gebieden als Europees aanbesteden, contractmanagement, inkoopbeleid en inkoopprocessen, outsourcing, inkoopaudits en detachering. De focus van het bureau ligt daarbij vooral op de corporatie- en zorgsector.

“Ik kies voor Trevian omdat ik, na een paar dagen verkennen, voel dat ik in een team kom dat kritisch is maar elkaar ook helpt om beter te worden”, vertelt Steltenpool. “Ik krijg een eigen coach en ga veel ervaring opdoen door mee te draaien bij verschillende opdrachten die we voor woningcorporaties uitvoeren. Hierdoor verwacht ik mij goed en snel te ontwikkelen en zal ik ook ervaren welk gebied binnen het vak mij het meest interesseert.”