Consultants van A.T. Kearney doen mee met De Hollandse 100

09 maart 2018 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profielen
Meer nieuws over

Eind volgende week vindt De Hollandse 100 plaats, een gecombineerd schaats- en fietsevenement voor het goede doel. Onder de deelnemende teams is ook een team van consultants van A.T. Kearney Nederland te vinden. Samen met de overige meer dan zestig teams (op dit moment ruim 400 deelnemers) zullen zij zich inzetten in de strijd tegen Lymfklierkanker.

De Hollandse 100 is een oer-Hollandse duathlon bestaande uit twee onderdelen: schaatsen en fietsen. Het sportieve evenement is een initiatief van Lymph&Co. De stichting streeft ernaar financiering van fundamenteel onderzoek naar de aard en behandeling van lymfklierkanker mogelijk te maken en meer aandacht te genereren voor deze vorm van kanker.

De Hollandse 100

Op zondag 18 maart wordt de vierde editie van de Hollandse100 verreden. Er zal worden gestart met 10 kilometer schaatsen, waarna vervolgens 90 kilometer zal worden gefietst. De Hollandse 100 kent drie onderdelen voor verschillende doelgroepen: ‘voor bikkels, families en jongeren’. De drie eerdere edities vonden plaatst op en rondom sport- en funpark Flevonice en de provincies Flevoland en Gelderland. Dit jaar heeft De Hollandse 100 zich echter naar Thialf en de rest van Friesland verplaatst. In het kader van het evenement zal geld worden ingezameld, waarmee Lymph&Co, onderzoek naar deze ziekte kan financieren.

A.T. Kearney against cancer

Dit jaar doet ook een team van management consultants mee aan de Hollandse 100, onder leiding van A.T. Kearney NederlandHet team, genaamd ‘A.T. Kearney against cancer’, bestaat uit vijf professionals werkzaam bij A.T. Kearney in Amsterdam: Stef Oud, Bart van Dun, Martijn Nuijten, Mathieu Janssen en John Scholten.

De overige teamleden zijn Patrick Schunck, Luc Oud, Joost Stiemer, Coert van der Burg, Roeland Koldenhof, Joost van Rooy en Eltjo Heddema. Elk van de deelnemers heeft diverse donateurs aan zich weten te binden en samen gaan ze zo de strijd aan tegen Lymfklierkanker.

Voorafgaande aan het evenement is door de organisatie een streefbedrag van €250.000 vastgesteld. Op het moment van schrijven is al voor meer dan €150.000 (60%) aan donaties opgehaald.