Intermedius trekt Bob de Wit en Dirk Schmidt aan

27 oktober 2017 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Implementatie-adviesbureau Intermedius heeft zich versterkt met twee nieuwe professionals: Bob de Wit en Dirk Schmidt. Schmidt is afkomstig van Sogeti en versterkt het bureau als Medior Consultant Portfoliomanagement, terwijl De Wit vers uit de schoolbanken komt.

Dirk Schmidt deed de afgelopen drieënhalf jaar ervaring op als projectleider bij Sogeti Nederland (een dochterbedrijf van Capgemini). In deze functie begeleidde hij diverse projecten bij uiteenlopende opdrachtgevers, waaronder NS en Travelex. Voor hij zich bij Sogeti aansloot, werkte Schmidt voor een periode van circa drie jaar voor Veiligheidsregio Utrecht als PMO en junior projectleider. In 2011 voltooide hij zijn research master Public Administration & Organizational Science aan de Universiteit Utrecht. Tijdens zijn studie studeerde hij ook korte tijd aan de University of Essex en de University of Johannesburg.

In september 2017 maakte Schmidt de overstap gemaakt naar Intermedius. Over de keuze voor het implementatie-adviesbureau uit Gouda vertelt hij: “Wat mij aanspreekt aan Intermedius is de focus op één expertisegebied (projectmanagement en implementatie, red.). Daardoor is er diepgaande kennis en ervaring aanwezig. Ook wordt er geïnvesteerd in kennisontwikkeling waardoor de consultants vooroplopen op het kennisgebied portfoliomanagement en heeft Intermedius eigen producten waarmee wij ons onderscheiden.”

Bob de Wit, Dirk Schmidt, Intermedius

Bob de Wit voltooide eerder dit jaar zijn master Arbeid, Organisatie & Management aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, waar hij daarvoor Sociologie studeerde. Tijdens zijn masterstudie liep De Wit reeds afstudeerstage bij Intermedius, waar hij onderzoek deed naar de wijze waarop organisaties portfoliomanagement hebben ingericht en de rol van leiderschap daarin.

Na zijn afstudeerstage bij het bureau besloot De Wit om ook zijn professionele carrière bij Intermedius te starten. Op de vraag wat Intermedius aantrekkelijk maakt voor young professionals, antwoordt De Wit: “Intermedius is een ambitieuze organisatie met een positieve energie waarbij niet enkel de ontwikkeling van de organisatie, maar ook de ontwikkeling van de medewerker centraal staat. Via interne en externe scholing, kennisdeling en intervisies zijn er veel mogelijkheden voor de (young) professional om zich te ontwikkelen binnen het vakgebied. Daarnaast werkt Intermedius samen met veel grote en mooie organisaties, waardoor ik direct de kans krijg om eerder opgedane kennis vanuit mijn opleidingen in de praktijk toe te passen. Ik kijk ernaar uit om samen de ambitie waar te maken, koploper te blijven in het vakgebied van Portfoliomanagement.”