Nieuw duurzaam kantoor voor Mazars in Apeldoorn

29 september 2017 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Mazars Accountants en Adviseurs is binnen Apeldoorn verhuisd naar een nieuw kantoor. Het duurzame en goed bereikbare kantoorpand biedt ook onderdak aan verzekeraar Univé en De Kamer van Koophandel. “Het is een frisse en open ruimte waar we op prettige wijze kunnen samenwerken en waar we onze klanten en relaties kunnen ontmoeten”, aldus Frenkel Mazenier, partner bij het kantoor.

Sinds 2000 actief in ons land* , met ongeveer 750 professionals in dienst verspreid over tien vestigingen** en een omzet van zo’n €77 miljoen, is Mazars Nederland een van de tien grootste accountantskantoren van ons land. Het bureau wordt geleid door bestuursvoorzitter Ton Tuinier en de rest van de recent vernieuwde Raad van Bestuur.

Mazars verhuisd in Apeldoorn

Een van de kantoren in het oosten van het land, samen met vestigingen in Nijmegen en Enschede, is het Mazars kantoor in Apeldoorn, dat gespecialiseerd is op het gebied van accountancy, belastingadvies en management consultancy. De vestiging richt zich vooral op ondernemers in de omgeving van Apeldoorn en de provincies Gelderland en Overijssel en helpt MKB ondernemingen, familiebedrijven, corporate ondernemingen, not-for-profit organisaties en vermogende particulieren bij uiteenlopende vraagstukken. Het kantoor in Apeldoorn wordt geleid door partners Jan van der Lely en Frenkel Mazenier.

Recent besloot Mazars binnen de gemeente te verhuizen naar een nieuw, duurzaam bedrijfspand. Het accountants- en advieskantoor heeft inmiddels zijn intrek genomen in een kantoorpand gelegen aan de Christiaan Geurtsweg 8. Het nieuwe kantoor is volgens Mazars “goed bereikbaar” en biedt ruimte om volgens de principes van Het Nieuwe Werken
 te opereren: “Een eigentijds kantoor waar klanten en relaties hun Mazars contacten kunnen ontmoeten in een open sfeer. Van een traditionele werkwijze naar nog meer transparantie en flexibiliteit. Medewerkers werken vanaf nu op een flexplek, wat zorgt voor meer verbinding en samenwerking”, aldus Mazenier. 
Nieuw duurzaam kantoor voor Mazars in Apeldoorn

Duurzame locatie

De nieuwe vestiging heeft vooral een duurzaam karakter – het pand, waarin ook verzekeraar Univé en De Kamer van Koophandel zijn gevestigd – geldt als een van de meest hoogwaardige en energiezuinige gebouwen van de stad. Mazars geeft aan: “De OV-vriendelijke locatie en de functionele eigenschappen van het pand sluiten uitstekend aan bij de duurzaamheidsprincipes die Mazars hanteert bij de huisvestingskeuzes.” Mazenier, die de verhuizing coördineerde, geeft aan: “Het nieuwe Mazars kantoor in Apeldoorn is echt een stap voorwaarts. Het is een frisse en open ruimte waar we op prettige wijze kunnen samenwerken en waar we onze klanten en relaties kunnen ontmoeten.”

Eind vorig jaar verhuisde Mazars nog naar een nieuw hoofdkantoor in Rotterdam. Ook dat kantoor vormde een stap vooruit als het gaat om duurzaamheid. Het bestuur van Mazars koos daarvoor omdat het in haar ogen “een open manier van werken” is “met oog voor de vitaliteit van de medewerker”. Mazars: “Van een traditionele werkwijze naar meer transparantie en flexibiliteit. Medewerkers werken vanaf nu paperless op een plek die past bij de werkzaamheden, wat zorgt voor meer verbinding en samenwerking. Niet alleen intern plukken wij hier de vruchten van, het draagt ook bij aan betere bediening van klanten en relaties.” 

* In 2000 fuseerde Paardekooper & Hoffman met Mazars, een Europese organisatie van accountants en belastingadviseurs, die op deze manier haar intrede maakte op de Nederlandse markt.

** Mazars heeft vestigingen in de volgende steden: Amsterdam, Apeldoorn, Breda, Den Haag, Eindhoven, Enschede, Gouda, Nijmegen, Rotterdam en Utrecht.