Bram Kuijpers en Linda Smits versterken Energyprofs

18 januari 2017 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Energyprofs heeft zijn adviesteam versterkt met twee nieuwe Business Consultants: Bram Kuijpers en Linda Smits. De twee jonge professionals zijn recentelijk afgestudeerd en beiden richten zich inmiddels op het ondersteunen van projecten bij Joulz, onderdeel van Eneco.

Bram Kuijpers behaalde vorig jaar zijn master in Strategic Management aan Tilburg University na eerder een Bachelor in Bedrijfskunde te hebben afgerond aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Gedurende zijn eerste opleiding liep hij onder meer stage bij ABN AMRO en ondersteunde hij accountmanagers binnen de afdeling YourBusiness Banking. Ook deed hij onderzoek naar de optimalisering van interne processen binnen die afdeling. Overige werkervaring deed hij de afgelopen jaren op bij zorgorganisatie Dichterbij, waar hij zijn afstudeerstage voltooide en bij het UWV, waar hij werkte als Beslisser Claim Faillissementen. Na het behalen van zijn Master besloot Kuijpers voor zijn huidige uitdaging bij Energyprofs, een adviesbureau gespecialiseerd in de energiemarkt. Aan de hand van zijn motto legt hij uit waarom hij heeft gekozen voor het adviesbureau: “Door samenwerking sterker. Dat is iets waar ik in geloof. Bij Energyprofs voel ik eenzelfde visie, het ontwikkelen van mensen door ze te stimuleren, te verbinden maar vooral ook zichzelf te laten zijn. Bijdragen aan dit proces geeft mij voldoening.”

Linda Smits behaalde eind 2016 haar masteropleiding in Communicatie Beleid & Management aan Universiteit Utrecht, na eerdere Bachelors (Sociologie en Bestuurs- en Organisatiewetenschap) te hebben afgerond. Gedurende haar Bacheloropleiding(en) vervulde de young professional zo'n drieënhalf jaar diverse opdrachten bij het werving- en selectiebureau LINQ en eerder was ze als Klantadviseur werkzaam bij Ziggo. Begin 2016 startte Smits op vrijwillige basis bij Stichting Just Sophie, in de rol van Communicatieadviseur.
Bram Kuijpers en Linda Smits - energyprofs

Na haar afstuderen ging Smits eind vorig jaar aan de slag bij Essent als Zakelijk Adviseur Projecten. Recentelijk besloot ze de overstap naar Energyprofs te maken. Samen met Bram Kuijpers geeft ze inmiddels ondersteuning aan projecten van Joulz, de infratak van energieconcern Eneco. Ook Smits is enthousiast over haar nieuwe rol: “Met oog voor de ander samen werken aan een grote verandering: dat geeft mij energie. Dat ik dat mag doen bij een bedrijf waar mijn eigen ontwikkeling en ambities een grote rol spelen zorgt ervoor dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga.”

Volgens Sjoerd Ankersmit, oprichter en directeur van Energyprofs zorgen de twee nieuwe professionals voor een positieve boost: “We zijn erg blij met de komst van de jonge en ambitieuze Bram en Linda. Hun komst draagt bij aan de ambitie om onze klanten te helpen met hoogwaardige consultants bij de diverse uitdagingen waar ze voor staan. We nodigen ambitieuze mensen met een afgeronde masteropleiding dan ook van harte uit om te solliciteren, zodat we onze klantvragen ook dit jaar in kunnen blijven vullen. Voor dit jaar verwachten wij nog 10-15 goede consultants met of zonder ervaring in de energiemarkt aan te nemen!”

Energyprofs telt inmiddels meer dan twintig adviseurs. Eind vorig jaar breidde het adviesbureau het team reeds uit met Business Consultant Bart Beckers. En ook de directie werd afgelopen jaar versterkt met de komst van Paulus Beurskens. De huidige directie wordt naast Beurskens en Ankersmit gecompleteerd met Jan Stierum – die in augustus 2016 werd aangetrokken.