Mobilee trekt Anne Wever, Susan Boonman en Kim Rooimans aan

01 juni 2017 Consultancy.nl 3 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Mobilee Management & Advies heeft de afgelopen periode drie nieuwe professionals aan zich weten te binden. Susan Boonman, Anne Wever en Kim Rooimans zijn alle drie gestart als Consultant en zullen opdrachtgevers van het adviesbureau gaan ondersteunen bij veranderprojecten rondom de thema’s wendbaarheid, digitalisering en data science.

Susan Boonman studeerde in 2015 af aan Rotterdam School of Management (RSM), Erasmus University, waar ze een Master in Organisational Change & Consulting behaalde. Na haar afstuderen werkte ze een jaar als Junior Consultant bij Jester Strategy, een adviesbureau dat zich richt op het versterken van de strategische conversatie binnen organisaties. Ze faciliteerde onder meer workshops bij klanten, hield zich bezig met projectmanagement en was betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe (online) consultingtools.

In maart besloot ze de overstap te maken naar Mobilee Management & Advies, een middelgrote speler in het Nederlandse advieslandschap die diensten levert op het gebied van strategieontwikkeling, business consultancy, programma- en projectmanagement en Lean / Agile consultancy. Met inmiddels meer dan veertig organisatieadviseurs en projectmanagers richt Mobilee zich vooral op klanten in drie sectoren: financiële dienstverlening, zorg en overheid.

Anne Wever, Susan Boonman en Kim Rooimans - MobileeAnne Wever studeerde Human Resource Management aan de Hanzehogeschool Groningen. De afgelopen drie jaar is ze aan de slag geweest als Consultant bij ITDS Business Consultants waarin ze verschillende opdrachten heeft uitgevoerd op het snijvlak van business en IT. De laatste projecten stonden in het teken van de Agile/Scrum manier van werken, waarin ze een actieve rol heeft gespeeld in de transitie van de organisatie van waterval naar Agile. Daarvoor was ze werkzaam bij AP Support en ongeveer een jaar werkzaam als Medewerker P&O bij integrale hulpverlener AanZien (o.a. begeleid wonen en dagbesteding voor mensen met meervoudige en complexe problemen). In die rol was ze verantwoordelijk voor het (verder) opzetten van P&O binnen de organisatie en het uitwerken van het bijbehorende beleid. Ook Wever is sinds maart aangesteld bij Mobilee.

Kim Rooimans rondde een Bachelor en vervolgens een Master in Biochemistry af aan de Universiteit Leiden. Gedurende deze periode liep ze stage op het snijvlak van maatschappelijk verantwoord ondernemen bij Linde Gas Benelux en was verder betrokken als Teaching Assistent binnen de Faculty of Science van haar universiteit. Na het afronden van haar studie kwam ze terecht bij INITI8, een bureau dat opdrachtgevers helpt om vanuit een maatschappelijke betrokkenheid zorgaanbieders, zorgnetwerken en zorgafnemers de veranderende complexiteit bestuurbaar te houden. Ruim vierenhalf jaar was Rooimans er werkzaam als Business Intelligence Consultant.

In maart besloot ze het Rotterdamse bureau te verlaten en de overstap naar Mobilee te maken. In een reactie op de nieuwe aanwinsten, zegt Leon Brunenberg, oprichter van Mobilee: “Met deze jonge talenten geven we weer een inhoudelijke boost aan onze groei ambitie. Ik ben er trots op ze te mogen verwelkomen.”

Op de hoogte blijven van de laatste blogs van Mobilee? Meld je aan voor de Mobilee Kennisblog.

Lees ook: Elise Blanken blikt terug op haar eerste zes maanden bij Mobilee.