ITDS Business Consultants

Wij dagen financiële dienstverleners uit om de volgende stap te zetten

We zien wat er kan, elke dag. Kansen op het gebied van technologie, organiseren en social media. We zien waar banken, verzekeraars en pensioenfondsen naartoe kunnen – en hoe ze er komen. Daarom dagen we u uit om mee te kijken. Los te laten wat u kent. En de stap te zetten naar die nieuwe werkelijkheid.

Wij zijn ITDS Business Consultants

ITDS is een adviesbureau voor financiële dienstverleners. Sinds 1998 werken we voor aansprekende Nederlandse en internationale verzekeraars, banken en pensioenfondsen. Deze ervaring combineren we met diepgaande kennis van technologie, wetgeving en digital marketing. Want op dat snijvlak liggen de oplossingen die het verschil maken.

Samen brengen we de toekomst in de praktijk

Actuele kennis van uw branche combineren we met een praktische visie op de technologie, wetgeving, digital business en HR van morgen. We schakelen moeiteloos van social media naar risicomanagement en toekomstbestendig organiseren. Daarbij staan we open voor elke nieuwe weg. Want buiten de kaders begint vernieuwing écht. Bent u er klaar voor?

We laten banken, verzekeraars en pensioenfondsen excelleren. Vandaag – en zeker morgen

Als er ooit een spannende tijd was om in de financiële dienstverlening te werken, is het vandaag. Verandering is de norm, spanning een constante. Want dat alles op z’n kop gaat, is een feit. Dat maakt de toekomst onvoorspelbaar – en onweerstaanbaar. Wij geloven in de kracht en waarde van financiële dienstverleners. En zien kansen te over. Daarom zijn we graag de schakel tussen onze opdrachtgevers en hun potentie.

Wij zijn uw partner bij elke volgende stap

In een wereld waarin steeds minder zeker lijkt, wil iedereen kunnen bouwen op een solide financiële basis. De branche staat ondertussen voor grote uitdagingen. Het moet digitaler en socialer, wetgeving stelt nieuwe eisen, kosten moeten omlaag. Met 175 man en vrouw sterk denken, werken en ondernemen we mee met financiële dienstverleners. Samen houden we de financiële sector sterk. Zodat iedereen kan blijven rekenen op de zekerheid die hij nodig heeft.

ITDS Business Consultants | Nieuws