Luuk Verburgh in dienst bij adviesbureau BuitenhekPlus

17 mei 2017 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Luuk Verburgh is als adviseur in dienst getreden bij organisatieadviesbureau BuitenhekPlus. Verburgh, die hiervoor meer dan vijftien jaar werkzaam was bij verschillende branchegenoten, zal zich in zijn nieuwe rol met name richten op veranderopgaven en advisering op het gebied van strategie (-implementatie), arbeidsverhoudingen, medezeggenschap en verandermanagement.

De afgelopen twee jaar werkte Verburgh voor Ruysdael, een adviesbureau uit Maarn. Bij het bureau heeft hij meegewerkt aan verschillende veranderprojecten, onder andere bij GGZ Nederland, en was hij nauw betrokken bij de lancering van a2Results, een aanpak en tool van Ruysdael voor het faciliteren van verandering en verbetering.

Daarvoor was Verburgh, die zich een Certified Management Consultant (CMC) mag noemen en lid is van de Ooa (Orde van organisatiekundigen en -adviseurs), zo’n twee jaar als senior partner verbonden aan WagenaarHoes, en werkte hij dertien jaar bij Berenschot. In zijn tijd bij Berenschot werkte Verburgh vooral voor instellingen in de financiële sector, waaronder Bouwfonds, ABN Amro, Fortis, ING en Nationale Nederlanden. Gedurende zijn periode bij een van ’s lands oudste adviesbureaus groeide hij uit tot hoofd van de Financial Services praktijk, verantwoordelijk voor de dienstverlening aan banken, verzekeraars en overige financials.

Luuk Verburgh - BuitenhekPlus

Eerder in zijn carrière was de ervaren organisatieadviseur werkzaam voor ING, Interpay (tegenwoordig Equens), Center Parcs en accountants- en advieskantoor De Tombe & Melse.

Per 1 mei 2017 heeft Verburgh gekozen voor een nieuwe avontuur bij BuitenhekPlus. Bij het bureau uit Nijkerk – dat een staat van dienst heeft van bijna 25 jaar in zowel het publieke als het private domein – gaat hij zich vooral richten op organisatie-inrichting en verandermanagement vraagstukken. Ook zal hij bestuurders, human resource managers en ondernemingsraden ondersteunen op het gebied van arbeidsverhoudingen en medezeggenschap.

“Luuk heeft ruime ervaring als adviseur en project manager van onder andere grote en complexe change projecten waaronder reorganisaties en fusies. Hij heeft daarbij veel expertise opgebouwd op het gebied van gedragsverandering en stakeholder management”, aldus Eddy Buitenhek, oprichter van het bureau (in 1994), over de nieuwste aanwinst. Met de toevoeging van Verburgh telt BuitenhekPlus ruim vijftien adviseurs.