Yvonne Tieman en Michelle Verberne junior adviseurs bij Gwynt

17 januari 2017 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Yvonne Tieman en Michelle Verberne zijn als Junior Business Associate gestart bij Gwynt, een adviesbureau gespecialiseerd in familiebedrijven. Met de komst van de twee nieuwe young professionals telt het team van Gwynt inmiddels meer dan twintig adviseurs.

Yvonne Tieman behaalde in 2011 een Master in Supply Chain Management aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, waar zij in 2010 reeds haar Bachelor in Bedrijfskunde had behaald. Na haar studie ging zij aan de slag als Supply Chain Planner bij Flowserve, een wereldwijde industriële producent. In de jaren dat Tieman werkte voor het bedrijf deed zij onder meer ervaring op in Supply Chain planning, Lean Six Sigma verbeterprojecten en in het begeleiden van Lean simulaties. Het afgelopen jaar werkte Tieman voor Altran als Consultant Smart Improvement.

Onlangs besloot Tieman om over te stappen naar Gwynt, een adviesbureau gevestigd in Esch, Noord-Brabant. Gwynt focust zich bijna uitsluitend op het bedienen van klanten in de industrie en retailsector. Het dienstenaanbod van Gwynt omvat onder meer diensten op het gebied van Operational en Business Excellence, Supply Chain, innovatie en internationale expansie. Tieman is bij het adviesbureau aangesteld als Junior Business Associate. “Yvonne is een analytische, doel- en mensgerichte Supply Chain professional. Ze staat bekend als een puur, open en eerlijk persoon die energie haalt uit het werken met een enthousiast team en het realiseren van daadwerkelijke verbeteringen”, aldus Gwynt over hun nieuwe aanwinst.

Yvonne Tieman en Michelle Verberne junior adviseurs bij Gwynt

Ook Michelle Verberne, in 2011 afgestudeerd in Food & Business aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, is bij Gwynt onlangs gestart als Junior Business Associate. Na haar studie ging zij aan de slag in de Food-sector en startte met het Supply Chain traineeship bij C1000, waar zij eerder haar afstudeerstage afrondde. Hier groeide Verberne in enkele jaren door tot projectmanager en was zij betrokken bij projecten in transport, change management, supply chain management, IT-systeem selecties en verbetertrajecten. In 2014 maakte zij de overstap naar Kraft Heinz waar zij betrokken was bij twee Europese projecten op het gebied van Logistics en Process Improvement.

Gwynt over de kwaliteiten van Verberne: “Door goed te luisteren en de juiste vragen te stellen is Michelle in staat om te achterhalen wat een organisatie nodig heeft, zodat ze daadwerkelijk het verschil kan maken. Met haar gedrevenheid en doorzettingsvermogen zorgt ze voor succesvolle projecten. Ze bewaart het overzicht en is, met oog voor detail, in staat om structuur en logica te ontdekken in elke chaos en deze te vertalen naar eenvoudige bedrijfsprocessen.”

Met de komst van de twee nieuwe Junior Business Associates is het team van Gwynt inmiddels uitgegroeid tot ruim twintig professionals. In de afgelopen maanden werd het adviesbureau ook uitgebreid met twee ervaren professionals: Menno Veen en Maarten Kroef.