Gwynt

Gwynt is hét adviesbureau voor het familiebedrijf en werkt met en voor ondernemende familiebedrijven in de industrie, retail en wholesale. Wij dromen van sterke, trotse familiebedrijven in volle bloei als motor van de maatschappij en leidend in een wereld in verandering. Wij begrijpen de dynamiek van het familiebedrijf en combineren onze marktkennis met inhoudelijke expertise en veranderkracht. Onze klanten bereiken hierdoor blijvende resultaten, bloei en een cultuur van continu verbeteren.

Onze werkwijze kenmerkt zich door een zeer nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers zodat we zoveel mogelijk de reeds aanwezige kennis, ervaring en energie kunnen gebruiken. De combinatie van hard (processen, inhoud, projectmanagement) en zacht (gedrag, aansturing, change management) is een belangrijk uitgangspunt. Onze aanpak is pragmatisch en beperkt zich niet tot het geven van advies alleen, het behalen van resultaat staat voorop. Dit betekent dat onze projecten op maat worden ontwikkeld. Daarbij bouwen we voort op jarenlange kennis en bewezen resultaten. Wij geloven in de kracht van eenvoud, de spiegel voorhouden en het daadwerkelijk ‘doen’ als de beste manier om mensen en processen in beweging te krijgen en om veranderingen te realiseren en te borgen.

Onze ervaring ligt bij bedrijven in de voedingsmiddelen- en maakindustrie, bij retailers, logistieke dienstverleners en groothandels.

Gwynt heeft de volgende focusgebieden:

Gwynt - Focusgebieden

Gwynt | Nieuws