ITDS Business Consultants verhuist van Naarden naar Amsterdam

29 september 2016 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

ITDS Business Consultants verhuist begin volgende maand van Naarden naar Amsterdam. Het nieuwe kantoor van de financial services specialist is gelegen op een steenworp afstand van branchegenoot PwC.

Sinds de oprichting in 1998 richt ITDS Business Consultants (ITDS) zich op het bedienen van financiële instellingen, waarbij de focus met name ligt op verzekeraars, in zowel binnen- als buitenland. In de afgelopen bijna twintig jaar is het adviesbureau gegroeid tot een team van 120 consultants, gespecialiseerd in onder meer consultancy, informatietechnologie en IT-oplossingen.

Al jaren geldt Naarden als de thuisbasis van ITDS, waar het bureau gevestigd is in een zakendistrict (Gooimeer 4-20). Per 7 oktober komt daar verandering in – dan verhuist het advieskantoor naar Amsterdam. ITDS betrekt dan een ruimte in de ‘Say-Builings’ [vernoemd naar de econoom Jean Baptiste Say (1767 – 1832)] – kantoorgebouwen met een totaal metrage van ca. 13.000 m2. De twee gekoppelde hoogwaardige nieuwbouw kantoren zijn gelegen in het zogeheten ‘Rieker Business Park’ (aan de rand van de A4 tussen Schiphol en de Amsterdamse Zuidas), een kantorengebied in ontwikkeling met kantoren en functies als een hotel en congresgebouw. 

ITDS Business Consultants verhuist

De kantoren beschikken over een ondergelegen parkeergarage en liggen op loopafstand van de kantoren van diverse grote internationale organisaties, zoals Brunel, Mexx, Monsterboard, IBM, PwC, Atradius en ACN.

ITDS laat in een reactie op de aanstaande verhuizing weten uit te kijken naar de ingebruikname van het nieuwe pand. “We kijken er naar uit medewerkers, klanten en relaties te verwelkomen op onze nieuwe locatie!”

Begin deze maand verhuisde ook Cmotions naar een nieuw kantoor, hoewel het bureau Amersfoort trouw bleef. Calibre Alignment koos er recent juist voor om Amersfoort te verlaten – de publieke sector dienstverlener nam in de zomer zijn intrek in een kantoorpand in hartje Utrecht.