ConQuaestor Consulting wijzigt bedrijfsnaam naar Improven

01 september 2016 Consultancy.nl 2 min. leestijd

Adviesorganisatie ConQuaestor Consulting heet vanaf vandaag Improven. De naamswijziging heeft volgens Managing Partner Jan Bosman geen gevolgen voor de dienstverlening van het bureau. “De nadruk blijft liggen op hetgeen waarin we de afgelopen twaalf jaar een krachtige staat van dienst hebben opgebouwd: het verbeteren van processen, informatievoorziening en projecten vanuit Finance-, IT- en Risk perspectief.”

Na de verkoop van de interimtak aan DPA besloot ConQuaestor Consulting in september 2015 om onafhankelijk in de markt te blijven opereren. De afgelopen periode ontwikkelde het bedrijf een nieuwe strategie en een heldere positionering. Onderdeel van de transitie is ook deze nieuwe naam – enerzijds een ‘must’ (de naam ConQuaestor is verkocht aan DPA), anderzijds een enorme ‘ambitie’ om met elan de naam, identiteit en dienstverlening als totaalplaatje nóg sterker neer te zetten, aldus Bosman. 

Vandaag maakt het consultancybureau, opgericht in 2004, haar naam aan de buitenwereld bekend: Improven. De nieuwe naam is een samenvoeging van Improve, Prove en Proven. Deze eigenschappen staan volgens de topman symbool voor het onderscheidend vermogen van Improven – het verbeteren van klantprestaties, met aantoonbare resultaten en met een bewezen aanpak.

ConQuaestor Consulting wordt Improven

“Wij hebben ongelooflijk hard gewerkt aan het aanscherpen van onze positionering en daarbij hoort een nieuwe uitstraling. We zijn trots op deze nieuwe naam maar vooral op ons team van 100 bevlogen consultants, op onze implementatiekracht en op de duurzame relaties die wij met onze klanten hebben opgebouwd”, zegt Bosman.

De Managing Partner, die sinds eind jaren ’90 werkzaam is in de adviesbranche, laat weten uit te kijken naar de nieuwe fase van het bureau. Improven blijft actief in de domeinen waarin het een sterke track record in heeft opgebouwd. “Advies, executiekracht, werkende oplossingen en projectmanagement rond Finance, IT en Risk.” Hij sluit af: “Vol vertrouwen en energie zetten wij deze stap voorwaarts.”

Om meer te weten te komen over de nieuwe start, de ambities en de dienstverlening van Improven gaat Consultancy.nl de komende dagen in gesprek met Bosman. Het interview wordt volgende week op de site geplaatst.