Bert Bakker en Leander Bloemers partner bij Mobilee

03 mei 2016 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Mobilee is per 1 mei 2016 versterkt met twee nieuwe partners: Bert Bakker en Leander Bloemers. Samen met de huidige partners Mario Cosman en Leon Brunenberg vormen zij het managementteam van het organisatieadviesbureau.

Met zo’n dertig organisatieadviseurs en projectmanagers is Mobilee een middelgrote speler in het Nederlandse advieslandschap. Het bureau, opgericht in 2002, richt zich met name op klanten in drie sectoren: financiële dienstverlening, zorg en overheid.

Eerder dit jaar spraken de eigenaren van Mobilee – Mario Cosman en Leon Brunenberg – de ambitie uit om het adviesbureau significant te laten groeien. Die ambitie kwam voort uit een strategische oriëntatie die de partners doorvoerden, waaruit de conclusie werd getrokken dat in het veranderende consultancylandschap van vandaag, schaal en specialisatie steeds belangrijker worden.

“We hebben een groeistrategie ontwikkeld met als ambitie om als organisatieadviesbureau tot de top van Nederland te behoren”, zei Cosman een aantal maanden geleden tegenover Consultancy.nl. Daarbij gaat het “niet alleen om groei an sich”, maar ook om “kwalitatieve groei”, door verdere professionalisering van onder meer de dienstverlening, klantenportefeuille en proposities.

Intern is de afgelopen periode hard gewerkt aan het ten uitvoering brengen van de belangrijkste pijlers, waarvan er gisteren een bekend werd gemaakt. Bert Bakker en Leander Bloemers zijn toegetreden tot de maatschap – hierdoor is het partnerteam uitgebreid van twee naar vier leden. “De aantreding van de twee nieuwe partners is onderdeel van onze ingezette groeistrategie”, aldus Cosman.

Bert Bakker is sinds juni 2007 in dienst bij Mobilee. Hij studeerde Economie in Tilburg en bouwde afgelopen negen jaar actief mee aan Mobilee. Sinds enkele jaren is Bakker binnen het adviesbureau verantwoordelijk voor sales en marketing. “Als Partner kijk ik ernaar uit om ons netwerk en dienstverlening uit te breiden en ons bureau te laten doorgroeien”, aldus Bakker.

Gevraagd naar waarom hij besloten heeft zich bij de maatschap aan te sluiten, en zich aan Mobilee te committeren, zegt hij: “Mobilee is een stabiele adviespraktijk die integriteit en kwaliteit voor haar klanten voorop heeft staan. Het mooie is dat we blijven ontwikkelen. Iedere dag stap ik fluitend in de auto naar mijn collega’s en onze klanten. Altijd op zoek naar de juiste wegen om met bestaande en nieuwe oplossingen de klanten te helpen hun doelstellingen te bereiken. Dat geeft mij energie. Elke dag weer.”

Leander Bloemers werkt vanaf 2008 bij Mobilee. Hij studeerde Sociologie, met als specialisatie Beleid en Organisatie. Vervolgens heeft hij zich gespecialiseerd in Lean Six Sigma en Agile werken. Bloemers is vanuit Mobilee verantwoordelijk voor nieuwe dienstenontwikkeling en de daaruit voortgekomen Agile Practice (in oktober vorig jaar gelanceerd). 

Bloemers over zijn benoeming: “Vanaf mijn komst heb ik Mobilee mede vormgegeven tot het adviesbureau wat het nu is. Klantgericht, kwalitatief en benaderbaar. De klanten en collega’s van Mobilee stimuleren mij om steeds op zoek te gaan naar nieuwe mogelijkheden om onszelf en onze dienstverlening te verbeteren. Als Partner van Mobilee blijf in me hiervoor inzetten.”