Ramon Schuitevoerder partner bij M&A kantoor MBCF

04 maart 2016 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Profiel
Meer nieuws over

Corporate finance kantoor MBCF heeft Ramon Schuitevoerder benoemd tot Partner. Schuitevoerder, die zich met name richt op sector Zakelijke Dienstverlening, is sinds 2005 werkzaam in de M&A praktijk van MBCF.

Ramon Schuitevoerder (33) heeft zo’n tien jaar werkervaring op het gebied van corporate finance en fusies & overnames. Na het afronden van zijn studie International Business Studies aan de Universiteit Maastricht begon hij in 2005 zijn loopbaan bij Mazars Berenschot Corporate Finance, de juridische voorganger van MBCF*. Bij het advieskantoor heeft hij gedurende deze periode vele transacties begeleid in het middensegment van de markt, het gebied waar MBCF doorgaans actief is. De afgelopen jaren is hij actief in het sectorteam Zakelijke Dienstverlening met een nadruk op de branches Human Capital en ICT. Daarnaast geeft Schuitevoerder leiding aan het ICT-team en is namens het bureau liaison officer bij Corporate Finance International. 

Na tien jaar trouw dienstverband is Schuitevoerder beloond voor zijn sterke prestaties, en per 1 februari 2016 gepromoveerd van Director naar Partner. “Ramon combineert een messcherp inzicht om bedrijven te matchen met potentiele kopers en verkopers, met een drive om die partijen ook bij elkaar te brengen en de perfecte deal voor partijen te realiseren”, aldus Raoul Duysens, managing partner bij MBCF. Roel ter Steeg, ook managing partner en samen met Schuitevoerder verantwoordelijk voor het sectorteam Zakelijke Dienstverlening, vult aan: “Dat heeft geleid tot een snelle carrière waardoor hij nu op relatief jonge leeftijd al klaar is voor deze stap.”

Schuitevoerder wordt naast Duysens, Ter Steeg en Jaap de Jong de vierde partner van MBCF.

* In 2015 maakte het bureau zich los van los van Mazars en Berenschot en is het zelfstandig verder gegaan onder de naam ‘MBCF’.