Glen Schrijvers versterkt been management consulting

12 januari 2016 Consultancy.nl 2 min. leestijd
Meer nieuws over

Recentelijk heeft Glen Schrijvers been management consulting versterkt. Schrijvers werkte hiervoor bij Ziggo en Odysseus waar hij ruime ervaring opdeed met Project & Portfoliomanagement. Bij been mc is hij aangesteld in de rol van Senior Consultant en draagt hij bij aan het verbeteren van de prestaties van de opdrachtgevers van het consultancybureau.

Glen Schrijvers startte zijn carrière als Business Consultant bij Odysseus, een project en portfoliomanagementbureau uit Zaltbommel, waar hij ruim tweeënhalf jaar werkzaam was. In die tijd werd Schrijvers onder meer aangesteld als Projectmanagement, Proces en Implementatie Consultant bij UPC Nederland. In maart 2014 werd hij gevraagd om een PMO team te leiden bij Ziggo, waar hij betrokken was bij meerdere technologische netwerk- en B2B Service Delivery projecten.

Glen Schrijvers studeerde onder meer Business Economics aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en rondde afgelopen jaar bovendien een Executive Master of Science in Strategic Management af aan de University of Amsterdam Business School. Daarnaast is hij in het bezit van certificaten in PRINCE2 Foundation en Practitioner en een Yellow Belt in Lean Six Sigma.

Ruim anderhalf jaar na zijn start bij Ziggo, besloot Schrijvers onlangs terug te keren naar de consultancybranche. Hij sloot zich aan bij been management consulting (been mc), waar hij is aangenomen als Senior Consultant. Het consultancybureau uit Badhoevedorp richt zich op verbetertrajecten, organisatieveranderingen en het aanbrengen van focus binnen organisaties. Klanten van been mc bevinden zich onder meer binnen de sectoren FMCG, food, consumenten electronica, high-tech en biotech.

Schrijvers gaat bij been mc zijn ruim vijf jaar ervaring met project-, programma- en portfoliomanagement inzetten voor de klanten van het bureau. Over wat hem drijft in zijn nieuwe werk, vertelt Schrijvers: “Ik krijg energie van activiteiten waar ik invloed op heb, aan het gezamenlijk behalen van resultaten en aan het toevoegen van waarde. Daar waar ik kan help ik collega’s en teams verder te komen, dat geeft me ontzettend veel voldoening.”