14 Synergia kantoren sluiten zich aan bij Baker Tilly

20 november 2015 Consultancy.nl

Een groot gedeelte van Synergia Consulting Group, een alliantie van zakelijke dienstverleners in Italië, heeft zich aangesloten bij het netwerk van Baker Tilly. Als gevolg van de overeenkomst, die onder meer inhoudt dat nog twee andere boutique adviesbureaus zich aansluiten, voegt Baker Tilly zo’n 200 professionals toe aan zijn footprint in Italië.

Met 27.000 professionals in 133 landen is Baker Tilly een van de grootste accountancy- en consulting netwerken ter wereld. Recente breidde de organisatie zijn Italiaanse activiteiten flink uit. Veertien gespecialiseerde belastingadvieskantoren zijn geïntegreerd in het Baker Tilly netwerk, waaronder ook twaalf leden van Synergia Consulting Group, een Italiaanse alliantie tussen vijftien lokale spelers. Met de toevoeging van deze spelers breidt Baker Tilly zijn footprint uit in de volgende steden: Alba, Ancona, Bologne, Catania, Florence, Genova, Modena, Napels, Rome, Turijn, Treviso en Verona.

Pietro Mastrapasqua, Managing Partner bij Synergia, zegt over de krachtenbundeling: “Synergia was onder de indruk van de waardepropositie van Baker Tilly International, vooral met het oog op fiscale dienstverlening. We zijn er van overtuigd dat door ons aan te sluiten bij Baker Tilly International, wij kunnen beschikken over best practices en een breder spectrum van internationale klanten. We zijn bovendien verheugd ons aan te sluiten bij een netwerk met sterke ethische principes.”

Baker Tilly adds 200 professionals to Italian operations

Naast de toevoeging van veertien kantoren, zullen nog twee adviesbureaus zich bij het Baker Tilly netwerk aansluiten. Studio Lobis, een bureau dat in Milaan is gevestigd en niche diensten levert aan Duitse klanten, en Studio MMVN & Associati, dat ook de Milaan regio afdekt en italiaanse en Franse klanten bedient.

Över de uitbreidingen in Italië zegt Geoff Barnes, CEO van Baker Tilly: “Italië is een belangrijke markt in Europa en onze netwerkkantoren kijken er naar uit om toegang te krijgen tot hoogwaardige fiscale diensten in de regio. Deze diensten vormen een aanvulling op de dienstverlening van ons huidige netwerkkantoor Baker Tilly Revisa. De toevoeging van de veertien advieskantoren aan ons netwerk geeft onze kantoren toegang tot high profile organisaties in Italië, die gezamenlijk over een enorme expertise beschikken. Zij zullen met toewijding samenwerken met onze netwerkkantoren aan toekomstige projecten.”

Nieuws

Meer nieuws over