3 nieuwe management consultants voor SparkOptimus

12 november 2015 Consultancy.nl

SparkOptimus, een consultancybureau gespecialiseerd in digitale groei en transformaties, heeft de gelederen uitgebreid met drie nieuwe consultants: Casper Fransz, Charlotte de Backker en Emilie Blauwhoff.

Casper Fransz en Emilie Blauwhoff zijn begin deze maand in dienst getreden bij consultancybureau SparkOptimus. Fransz, die als Senior Associate aan de slag gaat, maakt de overstap van OC&C Strategy Consultants, waar hij ruim 4 jaar werkzaam was. Bij het bureau deed hij ervaring op in groeistrategieën en transactieondersteuning in de consumentengoederen sector, leisure, transport en logistiek en B2B services. Fransz haalde achtereenvolgens een Bachelor in Computer Science (Universiteit Utrecht), een Bachelor in Business Economics (with honours, Universiteit van Amsterdam) en een Master in Finance van zowel de BI Norwegian Business School (with hounours) als van de Universiteit van Amsterdam (cum laude). 

Emilie Blauwhoff is als Junior Associate in dienst getreden. Zij heeft grote interesse in de manier waarop nieuwe technologische ontwikkelingen de verhoudingen binnen de samenleving kunnen veranderen. Door haar werk voor Zuid Afrikaanse landen bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken raakte zij geboeid door het positieve effect van digitalisering op de economische vooruitgang in ontwikkelingslanden. Tijdens haar MSc Politieke Sociologie aan de London School of Economics onderzocht zij hoe sociale media kansen creëert voor politiek en samenleving om dichter tot elkaar te komen. Tijdens haar BA aan University College Maastricht en uitwisselingsprogramma bij UC Berkeley heeft Blauwhoff brede kennis opgedaan in de sociale- en geesteswetenschappen.

Emilie Blauwhoff, Casper Fransz, Charlotte de Backker

Begin december treedt ook Charlotte de Backker in dienst bij het Amsterdamse consultancybureau. Tijdens haar studie MSc Financial Economics aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam is De Backker actief geweest bij haar studievereniging en de Young Advisory Group, een studenten-adviesbureau. Met een team studenten uit Rotterdam en Delft heeft zij MKB bedrijven in uiteenlopende sectoren geadviseerd over strategische en operationele vraagstukken. De Backker heeft een minor Development Economics gevolgd aan de Stellenbosch University in Zuid-Afrika en een half jaar stage gelopen bij Rocket Internet in Vietnam.

Recent versterkte SparkOptimus het team ook met Jantijn Kromwijk (Junior Associate; werkte hiervoor voor Capgemini Consulting) en voormalig McKinsey & Company adviseur Koen Veltman.

Nieuws

Meer nieuws over