Jantijn Kromwijk maakt overstap naar SparkOptimus

10 september 2015 Consultancy.nl

Consultancybureau SparkOptimus heeft per 1 september haar team uitgebreid met Jantijn Kromwijk. De young professional, die de overstap maakt van Capgemini Consulting, gaat bij SparkOptimus aan de slag als Junior Associate. Vanuit deze rol zal hij verschillende cliënten ondersteunen in hun digitale werkzaamheden en ambities voor de toekomst.

Vanaf het moment dat hij van zijn basisschool leraar leerde hoe hij een website moest bouwen, is Kromwijk geïnteresseerd geweest in de digitale wereld. Om die reden besloot hij in 2013, stage te lopen bij het Nederlandse beleggingsfonds Transtrend, waar hij voor het eerst de kans kreeg om zijn interesses in investeringen en programmeren te combineren. Geïnspireerd door wat hij tijdens zijn stage had geleerd, begon hij, na het behalen van zijn master diploma in Quantitative Finance aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, in 2013 zijn loopbaan bij Capgemini Consulting. Bij het consultancybureau richtte Kromwijk zich voornamelijk op Data science en Analytics, en was hij bij verschillende projecten betrokken.

SparkOptimus - Jantijn Kromwijk

SparkOptimus
Na negen maanden werkzaam te zijn geweest bij Capgemini Consulting maakte Kromwijk per 1 september de overstap naar SparkOptimus. Het Amsterdamse strategieconsultancybureau, dat gespecialiseerd is in digitale groei en transformaties, voegde de afgelopen maanden al enkele nieuwe consultants toe aan zijn personeelsbestand, waaronder Marinus Israel (Associate) en Koen Veltman (Lead Organization Consultant). Als young professional start Kromwijk bij SparkOptimus als Junior Associate en zal hij verschillende cliënten ondersteunen in hun digitale werkzaamheden en ambities voor de toekomst.

In zijn vrije tijd is Kromwijk vaak te vinden op en rondom de hockeyvelden van hockeyvereniging HCIJ, zowel als speler als trainer/coach. Daarnaast is Kromwijk een enthousiast Feyenoord supporter en interesseert hij zich voor bedrijfswaarderingen en investeren. "De huidige manier van zakendoen is radicaal veranderd door digitale innovaties en strategieën die bedrijven moeten implementeren. Ik ben er trots op om een deel uit te maken van het front-running consulting bedrijf in dit dynamische en spannende veld", aldus Kromwijk over zijn keuze voor SparkOptimus.

Nieuws

Meer nieuws over