Marinus Israel gestart bij adviesbureau SparkOptimus

30 juli 2015 Consultancy.nl

Marinus Israel, oprichter van het eerder dit jaar verkochte Cillix New Media, heeft zich onlangs als Associate verbonden aan het leidende digitale adviesbureau SparkOptimus. Israel heeft ruime ervaring met online strategie, applicatieontwikkeling en consultancy. Met die ervaring zal hij zich bij SparkOptimus bezig houden met het ontwikkelen van strategische inzichten, kennis en technologieën die bedrijven nodig hebben om mee te komen met de laatste digitale trends.  

Marinus Israel
In 2011, studeerde Israel af in Sterrenkunde aan de Universiteit van Leiden. In eerste instantie besloot Israel te gaan promoveren, maar maakte al snel de overstap naar het ondernemerschap*. Hij startte Cillix New Media, een online IT bedrijf gericht op het ontwikkelen en implementeren van (online) strategieën. Hij werkte nauw samen met klanten om de mogelijkheden die digitalisering biedt te identificeren, bijvoorbeeld door het openen van nieuwe stromen van inkomsten of het verhogen van de efficiëntie.

Marinus Israel - Associate bij SparkOptimus

SparkOptimus
Begin 2015 verkocht hij het bedrijf, omdat hij zich, sneller dan mogelijk was in een klein bedrijf, wilde ontwikkelen. SparkOptimus, met zijn leidende rol in de explosief groeiende digitale wereld, biedt de uitdaging en diversiteit in projecten die hij zoekt. Vanuit het karakteristieke kantoor in Amsterdam Oud-Zuid helpt SparkOptimus cliënten bij het realiseren van digitale oplossingen zodat zij zich beter aan kunnen passen aan het gedrag van hun klanten. Eind vorig jaar stond het bureau genoteerd in de MT top-10 ranking (#5) van beste strategie adviesbureaus van Nederland.

Met de komst van Israel wordt het team van SparkOptimus verder versterkt. Recentelijk startten ook Henriëtte Hoving (Junior Associate) en Jaap Bogaerts (Finance & Accounting Manager) bij SparkOptimus.          

*Naast de oprichting van Cillix New Media stond Israel als oprichter aan de basis van mediabureau Sen Media (2004) en van cateringbedrijf De Twee Cateraars (2007).

Nieuws

Meer nieuws over