MT100: Top 10 strategie adviesbureaus van Nederland

18 november 2014 Consultancy.nl 1 min. leestijd
Meer nieuws over

The Boston Consulting Group, Bain & Company en OC&C Strategy Consultants zijn de beste consultancybureaus op het gebied van strategie. Dat blijkt uit de 'MT100 Beste Adviesbureaus van Nederland 2014' ranking van zakenblad Management Team. De top 5 wordt gecompleteerd door Berenschot en SparkOptimus.

Jaarlijks doet Management Team onderzoek naar de tevredenheid van Nederlandse managers over zakelijke dienstverleners en organisatieadviesbureaus. De tevredenheidsranking kent winnaars in tien categorieën (zie onder), waaronder de categorie 'Strategie’. Meer dan 600 managers die de afgelopen jaren betrokken zijn geweest bij het inhuren van een adviesbureau hebben dit jaar deelgenomen aan het MT100 onderzoek.

De beste adviesbureaus in de categorie Strategie:

MT100 - Top 10 strategie adviesbureaus van Nederland

Gerelateerd nieuws:
- Top 10 Organisatieadviesbureaus van Nederland
Top 10 Human Resource adviesbureaus van Nederland
Top 10 Supply Chain bureaus van Nederland

Over het Management Team 100 (MT100)
Het Management Team 100 onderzoek meet 'klanttevredenheid' van opdrachtgevers ten opzichte van adviesbureaus. Factoren die beoordeeld worden zijn zaken als flexibiliteit, tijdplanning, budgetbewaking en inhoudelijke kennis. Uiteindelijk bepaalt de algehele klanttevredenheid de lijst. De MT100 ranking kent winnaars in tien categorieën: Accountancy, Advocaat & Notariaat, Communicatie & Reclame, Digital Consultancy, Financiële Consultancy, HRM, Interim Management, Organisatieadvies, Strategie en Supply Chain & Logistiek.